Izvor: Alo arhiva vesti 05.03.2017

Stigla pisma članova Predsedništva BIH

Alo 05.03.2017
Ambasada Bosne i Hercegovine u Holandiji primila je novo pismo Međunarodnog suda pravde za članove Predsedništva BiH - Mladena Ivanića, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića. U pitanju je potvrda suda da je ova institucija primila odgovore iz… »

Šta da radite ako sipate pogrešno gorivo

Alo 05.03.2017
U svakodnevnoj žurbi vrlo lako nam se može desiti da umesto benzina sipamo dizel. I tada po pravilu nastaju pravi problemi za vlasnika automobila. Automobil će vrlo brzo stati, a popravka će vas značajno udariti po džepu. U slučaju sipanja… »

Nova pucnjava u Budvi

Alo 05.03.2017
Vlasnik lokala "Pista" Budvanin Zlatko Dragović (40) ranjen je večeras u Budvi, javljaju crnogorski mediji. Nepoznata osoba ušla je u lokal i ispalila tri metka u Dragovića, koji je prebačen u bolnicu i Kotoru, i van je životne opasnosti. Dragović… »

Na deponiju bacili preminule!

Alo 05.03.2017
Iz nedelje u nedelju vesti sa Hvara ne prestaju da šokiraju kako lokalno stanovništvo tako i ostatak Hrvatske. Nakon što je poremećena osoba motikom prebio oca na smrt, u opštini Stari Grad na deponiji su pronađeni raspadnuti kovčezi sa posmrtnim… »

Hrvatska užasno krši ljudska prava

Alo 05.03.2017
Socijalna diskriminacija, nasilje prema pripadnicima etničkih manjina, ženama i deci, prenatrpanost zatvora, sporo pravosudje, korupcija..., samo su deo problema na koje upozorava redovni izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava u… »

Pevačica sprema nove pesme u Švajcarskoj

Alo 05.03.2017
Mlada pevačica Katarina Gardijan protekle nedelje uživala je u čarima Švajcarske. Sudeći po fotografijama koje je pevačica objavljivala na društvenim mrežama, ona je dane provodila u društvu jače polovine koja živi u Bernu. Katarina je otkrila… »

Nole u provodu sa Šarapovom!

Alo 05.03.2017
Nekadašnje prve rekete sveta Novaka Đokovića i Mariju Šarapovi američi paparaci su fotografisali dok su u društu prijatelja napuštali jedan restoran u Los Anđelesu. A post shared by … »

Protest roditelja teško obolele dece

Alo 05.03.2017
Danas na Trgu Nikole Pašića biće održan građanski protest roditelja teško obolele dece koja dolaze iz cele Srbije. Majke se bore za psihološku, materijalnu i svaku drugu podršku koju bi država trebala da im omogući kako bi lakše prevazišle… »

RIK proglasio Jankovićevu kandidaturu

Alo 05.03.2017
Republička izborna komisija (RIK) je večeras proglasila Sašu Jankovića za kandidata za predsednika Srbije na izborima raspisanim za 2. april. RIK je na sednici utvrdio da su pravno valjana 17.134 potpisa podrške Jankoviću. U nedelju, sat posle… »

Slađa: Volim da šamaram Đanijeve obožavateljke

Alo 05.03.2017
Đanijeva supruga Slađana Trajković voli da šamara nasrtljive obožavateljke svog muža. Ona te devojke koje nasrću na poznatog folkera na nastupima naziva metlama i ističe da ume da bude veoma gruba prema njima. - Desi se da moram sa raznim metlama… »