Izvor: BK TV arhiva vesti 05.03.2017

RIK proglasio kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika

BK TV 05.03.2017
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Srbije na izborima 2. aprila. Uz kandidaturu dostavljeno je 60.000 potpisa, a RIK je utvrdio da je pravno valjano 56.516 potpisa. Vučića je… »

"S Vučićem Srbija će ostati stabilna i suverena zemlja i imaće bolju budućnost"

BK TV 05.03.2017
Aleksandar Vučić neće dozvoliti nestabilnost u zemlji, šta god govorili predsednički kandidati, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je rekao da će Srbija ostati stabilna i suverena zemlja u koju će investitori… »

Drama u Prijedoru! Devojka upala u reku, potraga u toku

BK TV 05.03.2017
Sedamnaestogodišnja devojka upala je rano jutros u reku Sanu u Prijedor, a na mesto događaja su odmah izašli prijedorski vatrogasci koji pretražuju teren. Policiji je nešto oko dva sata iza ponoći prijavljeno da je sa splava kod gradskog mosta… »

Stefanović: Da Jeremić pobedi, Velimir Ilić bi bio premijer

BK TV 05.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da bi, u slučaju da Vuk Jeremić pobedi na predsedničkim izborima, predsednik vlade bio Velimir Ilić, što po njegovom mišljenju znači da bi "Jeremić pristao na krađu". Stefanović… »

Leglo bakterija: Ovo je apsolutno najprljaviji predmet u vašoj kući!

BK TV 05.03.2017
Da li ste ikad razmišljali koji je najprljaviji deo vaše kuće, gde ima najviše zaraze? Ne, nisu ni otirač ispred vrata ni wc šolja! Filip Tijerno, doktor i klinički profesor mikrobiologije i patologije na univerzitetu u Nju Jorku, kaže da većina… »

"Nećemo dozvoliti rešenja protiv državnih interesa"

BK TV 05.03.2017
Makedonska partija VMRO-DPMNE poručila je danas da se smatra dužnom da ispoštuje volju većine građana koji su glasali za koaliciju "Za bolju Makedoniju". U skladu s tim strateškim opredeljenjem, neće dozvoliti da budu doneta bilo kakva rešenja… »

Mercedes primoran da povuče više od 350.000 modela

BK TV 05.03.2017
Mercedes povlači 354.000 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama, jer deo anlasera može da se pregreje i izazove požar. Povlačenje se odnosi na određene modele automobila C-klase, E-klase i CLA, kao i SUV vozila GLA i GLC proizvedene od 2015. do… »

Majka je davila svoju bebu u reci, a onda je u poslednji čas naišao spasilac! (foto)

BK TV 05.03.2017
Heroj pit bul je naišao u poslednji čas i tako spasio dečaka od sigurne smrti. Majka je rekla svom prijatelju: "Udaviću svoje bebe!" pre nego što ih je odvela na Marej reku u Nju Saut Vejlsu u Australiji. Heroj i po: Neplivač skočio u bazen i… »

Predati potpisi za kandidaturu Saše Jankovića

BK TV 05.03.2017
Potpisi podrške za kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije predati su noćas Republickoj izbornoj komisiji. Spiskovi sa potpisima građana koji podržavaju Jankovićevu kandidaturu doneti su u kutijama sa natpisom "Ljudi koje čekamo smo mi"… »

Pucnjava u Budvi! Izrešetan vlasnik poznatog kafića!

BK TV 05.03.2017
On je odmah prevezen u bolnicu. Vlasnik lokala "Pista" Budvanin Zlatko Dragović (40) ranjen je večeras u Budvi, javljaju crnogorski mediji. Nepoznata osoba ušla je u lokal i ispalila tri metka u Dragovića, koji je prebačen u bolnicu u Kotoru i van je… »