Izvor: Danas arhiva vesti 05.03.2017

Crvena zvezda i Partizan odigrali nerešeno

Danas 04.03.2017
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno u meču 24. kola Superlige Srbije - 1:1. Domaći su poveli (ne)regularnim golom Gejlora Kange, a bod crno-belima doneo je Uroš Đurđević. Aktuelni prvak i dalje ima 6 bodova više od večitog… »

Mihail Dudaš i dalje na šestoj poziciji

Danas 05.03.2017
Srpski sedmobojac startovao je poslednjeg dana Evropskog prvenstva u dvorani trkom na 60 metara prepone. On je u drugoj grupi zauzeo šesto mesto sa rezultatom 8.11 sekundi. Dudaš je trenutno na šestom mestu sa ukupno 4298 bodova, dok mu za bronzu… »

Proglašena Vučićeva kandidatura, podrška Ljajića i Đerleka

Danas 05.03.2017
Republička izborna komisija proglasila je danas kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, koju je podnela SNS sa svojim koalicionim partnerima, rečeno je FoNetu u RIK. Pored SNS, u koaliciji su Socijalistička partija Srbije Ivice Dačića… »

Predati potpisi za kandidaturu Jankovića

Danas 05.03.2017
Potpisi podrške građana za kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije predati su no'as Republičkoj izbornoj komisiji. Ukupno 17.866 potpisa građana predali su u 01.15 časova bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Duda… »

Jeremić: U atmosferi straha nema uslova za normalan život

Danas 05.03.2017
Vuk Jeremić izjavio je u Krupnju da su siledžije iz SNS maltretirali i obeshrabrivali ljude kako se ne bi pojavili na njegovoj tribini u lokalnom Domu kulture i naglasio da u atmosferi straha nema uslova za normalan i pristojan život. „Danas smo se… »

Čanak: Spreman sam da priznam da Kosovo

Danas 05.03.2017
Budući predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da je Kosovo priznato kao nezavisna država i da više nije u sastavu Srbije, i dodao da interesi zemlje zahtevaju da se "suočimo sa činjenicama"… »

Jovanov: Vuk nije promenio ćud

Danas 05.03.2017
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov poručio je u saopštenju budućem predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću da ne brine o Srbiji i ocenio "da smo jedva preživeli prošli put kad si brinuo". Jovanov smatra da se… »

Šešelj: Kriza izgladnela, ogolila i obosila narod

Danas 05.03.2017
Budući predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj je u razgovoru sa studentima izjavio da je ekonomska i socijalna kriza koja traje decenijama izgladnela, ogolila i obosila narod, ali da to nije ono što je najgore, saopštila je SRS. Najgore je to… »

Ivanišević: Nema dokaza o seksualnom zlostavljanju migranata

Danas 05.03.2017
Nenad Ivanišević izjavio je da se u Srbiji nalazi oko 7.000 migranata, da je svakom detetu bez pratnje dodeljen staratelj i da nema dokaza da je neko od migranata bio seksualno uznemiravan, prenosi N1. Državni sekretar u Ministarstvu za rad… »

Georgiev: Građanski i dostojanstveno

Danas 05.03.2017
Kantautor koji je ovih dana postao centralna politička ličnost u Srbiji zahvalio se preko Tvitera Smederevu na dočeku koji mu je priređen sinoć na građanskom protestu u centru grada. “I ovo je bilo "juče". Sve će jednom biti juče...hvala… »