Izvor: Pravda arhiva vesti 05.03.2017

Stefanović otkriva: Da Jeremić pobedi, Velimir Ilić bi bio premijer!

Pravda 05.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da bi, u slučaju da Vuk Jeremić pobedi na predsedničkim izborima, predsednik vlade bio Velimir Ilić, što po njegovom mišljenju znači da bi "Jeremić pristao na krađu". Stefanović… »

Čanak šokirao: Spreman sam da priznam nezavisnost Kosova!

Pravda 05.03.2017
Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak izjavio je da je spreman da prizna nezavisnost Kosova, tvrdeći da je to faktičko stanje, da je Kosovo nezavisna država i da više nije u sastavu Srbije. Čanak je naveo da su problemi sa kojima se Srbija suočava… »

DJB: Za nas nema notara, nekima na raspolaganju

Pravda 05.03.2017
Pokret Dosta je bilo i danas je uputio zamerke na, kako tvrde nedovoljan broj notara i kaže da "izbornim štabovima SNS-a i DS-a očigledno notari stoje na raspolaganju od prvog dana u punom radnom vremenu" DJB u saopštenju navodi da su dobili prvog… »

Šešelj: Predsednik treba da kontroliše sve tri vlasti

Pravda 05.03.2017
Na funkciji predsednika Republike ne treba da bude neko ko će imati svu vlast u svojim rukama, već neko ko će kontrolisati izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast, izjavio je rekao je lider SRS Vojislav Šešelj. Šešelj je novinarima, prilikom izborne… »

Medvedev čestitao rođendan Vučiću

Pravda 05.03.2017
Ruski premijer Dimitrij Medvedev čestitao je rođendan predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, koji danas puni 47. godina. Medvedev je u čestitci istakao Vučićev značajan lični doprinos razvoju rusko-srpskih odnosa, zasnovanih na principima… »

Đurić upozorava na opasnost: Još jedan napad na prava srpskog naroda!

Pravda 05.03.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je, povodom protivljenja pojedinih opozicionih albanskih političara iz Prištine da se u pokrajini održe izbori za predsednika Srbije, upozorio da je reč o još jednom u nizu napada na prava… »

"Vojska Kosova" je rešena stvar: Sledeći korak - učlanjenje u NATO!

Pravda 05.03.2017
Predsednik privremenih šiptarskih institucija u Prištini Hašim Tači izjavio je da će se veoma brzo u njihovoj skupštinskoj proceduri naći izmene i dopune zakona o takozvanim "bezbednosnim snagama Kosova", kako bi se one transformisale u "vojsku… »

Ruski naučnici tvrde: Pronašli smo lek za rak

Pravda 05.03.2017
Ruski naučnici tvrde da su, u saradnji sa evropskim kolegama, pronašli način da istovremeno dijagnostikuju i leče rak, a novi metod podrazumeva korišćenje nanočestica silicijuma. Ruski naučnici tvrde da su, u saradnji sa evropskim kolegama… »

Kadirov upozorava: Amerika i njeni prijatelji žele haos u Rusiji!

Pravda 05.03.2017
Zapadne zemlje i SAD koriste najsofisticiranije i najprljavije metode kako bi izazvale haos u Rusiji, napisao je čečenski lider Ramzan Kadirov na svojoj stranici na društvenoj mreži „Vkontakte“. U saopštenju posvećenom petogodišnjici… »

VMRO-DPMNE: Nećemo dozvoliti rešenja protiv državnih interesa

Pravda 05.03.2017
Makedonska partija VMRO-DPMNE poručila je da se smatra dužnom da ispoštuje volju većine građana koji su glasali za koaliciju "Za bolju Makedoniju" i da, u skladu s tim strateškim opredeljenjem, neće dozvoliti da budu doneta bilo kakva rešenja koja… »