Izvor: Srbija danas arhiva vesti 05.03.2017

Šešelj uplašen: Vera u bolju budućnost dovedena u pitanje

Srbija danas 05.03.2017
Lider radikala tvrdi da je kriza "ogladnela, ogolila i obosila" narod. Na funkciji predsednika republike ne treba da bude neko ko će imati svu vlast u svojim rukama, već neko ko će ujedno kontrolisati izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast, izjavio je… »

Uručeni ključevi novih vozila ustanovama socijalne zaštite

Srbija danas 05.03.2017
Nova vozila dobiće domovi zdravlja Beograda, a prioritet su ustanove koje brinu o starijim licima. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin uručili su… »

Nova tragedija: Devojka (17) pala sa splava noćas oko 2 sata, spasioci je i dalje traže

Srbija danas 05.03.2017
Nesreća se dogodila oko dva sata iza ponoći. Sedamnaestogodišnja devojka upala je rano jutros u reku Sanu u Prijedoru, čije korito pretražuju prijedorski vatrogasci, a u pomoć su im pristigli i ronioci specijalne jedinice policije. Policiji je oko… »

Kuburović o slučaju Haradinaj: Još nije stigao dopis francuskih organa šta Srbija treba ponovo da im dostavi

Srbija danas 05.03.2017
Ukoliko Haradinaj bude izručen Srbiji, sledi postupak pred Tužilaštvom za ratne zločine i Posebnim odeljenjem za ratne zločine Višeg suda. Ministarka pravde Nela Kuburović kaže da još nije stigao zvanični dopis francuskih organa šta Srbija… »

Večeras Saobraćaj pojačanog intenziteta: Kiša dodatno smanjuje vidljivost na putevima!

Srbija danas 05.03.2017
Vozači treba da smanje brzinu i drže veće odstojanje. Vozače ove večeri očekuje pretežno oblačno vreme, dok kiša dodatno smanjuje vidljivost na području Palića i Sombora, saopštio je AMSS. Ovako nepovoljni uslovi za vožnju uzrokuju i česta… »

Ruski lekari Pronašli lek za rak: Ovo je istorijsko otkriće!

Srbija danas 05.03.2017
Istovremena dijagnostika i lečenje. Ruski naučnici, u saradnji sa svojim evropskim kolegama, došli su do revolucionarnog otkrića - pronašli su način da istovremeno dijagnostifikuju i leče rak. Novi metod podrazumeva korišćenje nanočestica… »

Toplo, moguća kiša! Danas u Srbiji do 20 stepeni

Srbija danas 05.03.2017
Danas nas očekuje lepo vreme. U Srbiji će danas biti toplo, na istoku i jugu malo i umereno oblačno i suvo, dok se posle podne i uveče u zapadnim i jugozapadnim krajevima ponegde očekuje slaba kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod… »

Ako sipate pogrešno gorivo: Nastaje gadan problem, ali ovako možete izbeći skupu popravku!

Srbija danas 05.03.2017
Ovo svaki vozač treba da zna! U svakodnevnoj žurbi vrlo lako nam se može desiti da umesto benzina sipamo dizel. Tada nastaju pravi problemi za vlasnika automobila. Automobil će vrlo brzo stati, a popravka će vas značajno udariti po džepu. U… »

Teška kamuflaža na njemu: Fiat 500L ubrizgava dobre pare u kragujevačku fabriku

Srbija danas 05.03.2017
Ekstra... Čini se da će 500L poprimiti dosta toga od mlađeg brata, "običnog" Fiata 500 kao što je rešetka i prednja i zadnja svetlosna grupa. Govorka se i o novim, kvalitetnijim materijalima unutar kabine. Još uvek nema potvrda, ali priča se da… »

Mali jakov je dete sreće: Sekin sin dobio džip na poklon (foto)

Srbija danas 05.03.2017
Auh... Srpska folk pevačica Seka Aleksić pohvalila se pratiocima na Instagramu da je sinu Jakovu kupila dva automobila. Jedan kabriolet i drugi džip. Nas vozni parkic je spreman, samo jos maloooo da porastem. Hvala čika Banetu koji se potrudio da… »