Izvor: Svet arhiva vesti 05.03.2017

Aca Lukas priznao šta je pomislio kada je prvi put u životu video Karleušu!

Svet 05.03.2017
Aca Lukas je pred svima otkrio šta je pomislio za Jelenu Karleušu, kada ju je video prvi put u životu. U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, JK je pevanje jedne kandidatkinje okarakterisala kao “seljačko” i “ruralno”, uz konstataciju da kao… »

SCANDAL! intervju: Željko Šašić o Lukasu, suđenju sa Sonjom, ćerki Sofiji, svađi sa Lepom Lukić!

Svet 05.03.2017
Željko Šašić je rešio da u svom životu okrene novi list. Nije baš da je rešio, nego mu je tako došlo samo od sebe, spontano. U toj novoj fazi, obustavio je sva tužakanja, međusobna prozivanja i prepucavanja sa bivšom suprugom Sonjom… »

Rešite to rukama, a ne psovkama: Ognjen Amidžić i Vlado Georgiev vode rat na Tviteru uz najgore uvrede

Svet 05.03.2017
Sinoć je počeo još jedan rat na društvenim mrežama, kada je Ognjen Amidžić objavio tekst sledeće sadržine: “Bogami, taksista sluša Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?” Na to mu je Georgiev… »

Pevala im na splavu: Hrvati u Beogradu okitili parama Katarinu Grujić

Svet 05.03.2017
Pevačica Katarina Grujić potpuno je raspametila studente iz Hrvatske koji su došli u posetu Beogradu. Naime, njihova želja je bila da im nakon razgledanja srpske prestonice na uvce peva Kaća, pa su organizatori za taj privatan parti još pre nekoliko… »

SCANDAL! u novom broju otkriva: Tanja Savić izgubila bebu

Svet 05.03.2017
Kako SCANDAL! u novom broju otkriva, Tanja Savić je samo nekoliko dana pred odlazak u Australiju preživela pakao! Pevačica je saznala da je izgubila bebu koju je jako želela! Podsetimo, Tanja godinama sanja da postane majka, a kako SCANDAL! u novom… »

Zaratile majka i ćerka! Marija: Je l’ se ti drogiraš? Verica: Ja te molim da mi se izviniš!

Svet 05.03.2017
U večerašnjoj epizodi “Zvezda Granda”, Verica Šerifović se našla u ulozi tajnog člana žirija. Nakon nastupa dve kandidatkinje, reč je dobila najpre Marija Šerifović. “Ništa mi se nije svidelo. To je sve bilo površno i prosečno pevanje… »

Memedović nakon napada na njegovog sina: Uroš nije huligan, bio je sam na ulici i pretučen je zbog duksa!

Svet 05.03.2017
Sin voditelja i autora “Sasvim prirodno” Jovana Memedovića, Uroš (17), pretučen je sinoć kada se vraćao sa derbija Crvena Zvezda – Partizan. Uroša je napala grupa momaka i to zbog dresa na kojem se vide inicijali DS – “Delije Sever”… »

Kad su oni seksualno obdareni, žele da pomognu i voditelju: Ivan dobio od “2 Cellos” aparat za uvećanje penisa?!

Svet 05.03.2017
Stjepan Hauser i Luka Šulić, duet iz svetski čuvene grupe “2 Cellos”, gostovali su u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i tom prilikom voditelju poklonili – aparat za uvećanje penisa?! “Elton Džon je gledao tvoju emisiju. Veoma mu se… »

Aleksandra Subotić imala seks u izolaciji? Voditeljka pobedila izjavom: Učiš majku kako se deca prave!

Svet 05.03.2017
Aleksandra Subotić je zbog svađe s Vesnom Rivas morala u izolaciju, a pošto je tamo bio i David Dragojević, njih dvoje u odlučili da se “igraju mame i tate”. A kada se Aleksandra vratila iz izolacije, voditeljka Jovana Jeremić ju je pitala gde… »

Milica Dabović se još boji bivšeg dečka: Imam mnogo ponuda od momaka, ali me to sad ne interesuje jer je strah još…

Svet 05.03.2017
Milica Dabović stala je pred kamere “Ekskluziva” na TV Prva i ispričala dosad nepoznate detalje iz njenog odnosa sa Šimetom Šiklićem Simonom, koji su na kraju doveli do nasilja. “On me je ponižavao i ranije. Nije mu prijalo što sam ja osoba… »