Zabava arhiva vesti 05.03.2017

Aca Lukas priznao šta je pomislio kada je prvi put u životu video Karleušu!

Svet 05.03.2017
Aca Lukas je pred svima otkrio šta je pomislio za Jelenu Karleušu, kada ju je video prvi put u životu. U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, JK je pevanje jedne kandidatkinje okarakterisala kao “seljačko” i “ruralno”, uz konstataciju da kao… »

SCANDAL! intervju: Željko Šašić o Lukasu, suđenju sa Sonjom, ćerki Sofiji, svađi sa Lepom Lukić!

Svet 05.03.2017
Željko Šašić je rešio da u svom životu okrene novi list. Nije baš da je rešio, nego mu je tako došlo samo od sebe, spontano. U toj novoj fazi, obustavio je sva tužakanja, međusobna prozivanja i prepucavanja sa bivšom suprugom Sonjom… »

Rešite to rukama, a ne psovkama: Ognjen Amidžić i Vlado Georgiev vode rat na Tviteru uz najgore uvrede

Svet 05.03.2017
Sinoć je počeo još jedan rat na društvenim mrežama, kada je Ognjen Amidžić objavio tekst sledeće sadržine: “Bogami, taksista sluša Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?” Na to mu je Georgiev… »

Maja Nikolić uvredila Zoricu Brunclik gore nego ikad

Tračara 05.03.2017
Jedan od takmičara Pinkovih zvezda Almir Sofić predstavio se pesmom Ti si žena koju ludo volim koju izvodi Sava Radusinović. “Suh si? I prošli si bio suh. Ponesi vodu sledeći put da se ovlažiš”, posavetovala je Zorica takmičara. “Ne znam da… »

Hrvati zahtevali srpsku pevačicu!

Mondo 05.03.2017
I naručivali Brenine pesme... Pevačica Katarina Grujić oduševila je studente iz Hrvatske koji su došli u posetu Beogradu,jer je njihova želja bila da im ona peva na privatnoj žurki nakon razgledanja prestonice. S obzirom na to da su je angažovali… »

VIDEO: Avion obišao svet isključivo sa ženskom posadom

Radio 021 05.03.2017
Er Indija tvrdi da je oborila svetski rekord time što je njen avion leteo oko sveta s isključivo ženskom posadom. Avion je prošlog ponedeljka poleteo iz Nju Delhija, preko Pacifika stigao do San Franciska, da bi se zatim preko Atlantskog okeana u… »

Porodica jako uznemirena: Ovo je jedina istina o Džejevom zdravstvenom stanju

Story 05.03.2017
Pevač je istakao da su svi zabrinuti za njegovo zdravlje, kao i da je njegova porodica posebno uznemirena. Nakon što je u domaćim medijima odjeknula informacija da je Džej Ramadanovski završio u bolnici, kao i to da mu je zakazana operacija pevača… »

Kako zdravlje zuba utiče na erekciju

Radio 021 05.03.2017
Erektilna disfunkcija češće se javlja kod muškaraca koji boluju od hronične bakterijske infekcije desni ili paradontitisa. Ta infekcija je vrlo česta, a obično uzrokuje i ispadanje zuba. Ali ova infekcija desni usko je povezana i sa… »

Deka u invalidskim kolicima se vozio autoputem

Radio 021 05.03.2017
Jedan deka od 92 godine krenuo je invalidskim kolicima na autoput na jugu Škotske, saopštila je lokalna policija. Čovek u kolicima na električni pogon vozio se prometnim autoputem M74 koji povezuje Englesku i Škotsku, kada je policija obaveštena… »

Zvezda „Veselih sedamdesetih“ optužena za seksualne napade

MTV Srbija 05.03.2017
U njegovu odbranu (čitaj: zataškavanje cele priče) umešala se i sajentološka crkva. Glumac Danny Masterson, zvezda serije „Vesele sedamdesete“ (That ’70s Show) pod istragom je zbog optužni za seksualne napade, pišu ovih dana svetski mediji… »