Društvo arhiva vesti 13.03.2017

Predstavljene subvencije za zapošljavanje

Beta 13.03.2017
Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije Zoran Martinović pozvao je danas poslodavce da konkurišu za subvencije za zapošljavanje u malim i srednjim preduzećima u ovoj godini za šta je izdvojeno 2,8 milijardi dinara i još 550 miliona… »

Šešelj: Vodim dvostruku bitku

Dnevnik 13.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da samo on na tim izborima može da pobedi predsedničkog kandidata vlasti Aleksandra Vučića. – Važno je pobediti na predsedničkim izborima da ne bi pobedio Vučić jer bi… »

Dodik: Da su nas pitali, i SNSD bi podneo krivičnu prijavu protiv Izetbegovića i Softića

Vesti online 13.03.2017
Da nas je NDP pitao, mogli smo se pridružiti krivičnoj prijavi koju su podneli protiv Sakiba Softića i Bakira Izetbegovića, izjavio je predsednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik. - Vidim da su tražili od SDS, ali oni nisu hteli da budu u tome… »

Šabić: Zabrinjava što parlament nije razmatrao izveštaje nezavisnih institucija

Novi magazin 13.03.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković saglasili su se danas da je zabrinjavajuće to što Skupština Srbije, protivno zakonu i poslovniku… »

Mali više neće javno o privatnom životu

Danas 13.03.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegova bivša supruga Marija u zajedničkom saopštenju poručili su da će oboje ravnopravno podizati decu, i da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu, tako da će sve buduće informacije, vesti… »

Italijan menja Davenporta?

Press 13.03.2017
Troje evropskih diplomata ušlo je u uži krug za izbor novog šefa Misije EU u Srbiji, koji će zameniti Majkla Davenporta, a među njima prednjači Italijan. Foto:B92.net Najviše šansi da dođe na čelo Misije EU u Beogradu ima zemljak evropske… »

Nedimović: Izmenićemo Zakon o poljoprivrednom zemljištu

Večernje novosti 13.03.2017
Zakon o poljoprivrenom zemljištu će biti izmenjen kako bi se ograničila liberalizacija tržišta poljoprivrednog zemljišta. Uskoro i poziv za privatizaciju PKB. SJENICA - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je najavio danas da će biti… »

Ujedinjeni Zeleni front podržao Vučića

Beta 13.03.2017
Ujedinjeni zeleni front, koji čine Zeleni Srbije i Zelena ekološka partija - Zeleni, podržali su danas kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima.  "Zeleni u Srbiji nemaju svog kandidata, jer nije… »

Ministarstvo pravde: Postavljeno 17 sudskih tumača za gluve

Kurir 13.03.2017
BEOGRAD - Ministarstvo pravde postavilo je 17 stalnih sudskih tumača znakovnog jezika za gluva lica, što je prvo postavljenje te vrste sudskih tumača posle skoro jedne decenije, saopšteno je danas iz Ministarstva. U Elektronskoj evidenciji stalnih… »

Nesuđeni dobitnici stana: Tražićemo objašnjenje

Mondo 13.03.2017
Anastasija Bjelan i njena porodica su nesuđeni dobitnici stana u Beogradu, jednog od pet, koji se dodeljuje u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi.”. Foto: Screenshot/uzmiracun.rs U subotu je izvučeno prvih 117 nagrada. Iz bazena u kojem je bilo… »