Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 13.03.2017

Spor oko potpisa za Belog Preletačevića, evo kada pada konačna odluka

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Ljubiša Preletačević Beli predao je sinoć potpise za kandidaturu u RIK. Ipak, nešto pre ponoći pozvan je da se vrati nazad u RIK jer u izjavama ne postoji odrednica "Grupa građana" ispred "Beli - samo jako". Kako je za N1 rekao portparol… »

RIK proglasio kandidature Čanka, Stamatovića i Parovića

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas kandidaturu Milana Stamatovića ispred Grupe građana "Za zdravu Srbiju - Milan Stamatović", Nenada Čanka, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao i predsednika Narodnog slobodarskog… »

RIK proglasio kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Republička izborna komisija (RIK) potvrdila je predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli. Inače, sednica RIK-a je bila burna. Izveštaj i zaključak RIK-a nalagao je da se nedostaci otklone u roku od 48… »

U Srbiji caruju lažne diplome

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Srbija je nekada bila zemlja u kojoj se znanje cenilo, a danas je zemlja u kojoj caruju lažne diplome, rekao je predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije prof. dr Aleksandar Popović u razgovoru sa studentima u Beogradu. On je istakao da se bori… »

Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju, manipulacije i zastrašivanje Srbije

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića osudio je danas, kako se navodi, pretnje premijera Aleksandra Vučića i "njegove propagandne mašine" da će bilo ko ugrožavati bilo koga posle izbora i te tvrdnje nazvao manipulacijom i… »

Vučić: Od protivkandidata nisam čuo nijednu smislenu ideju

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Premijer Srbije i kandidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić izjavio je da od svojih protivkandidata dosad, osim napada na njega, nije čuo nijednu smislenu ideju. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da… »

Ponovo štrajk prosvetara, u petak skraćeni časovi

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
U školama Srbiji u kojima je većinski sindikat Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPSR), časovi će u petak, 17. marta, biti skraćeni na 30 minuta zbog jednodnevnog štrajka. Kako je saopšteno iz USPSR, prosvetari zahtevaju ispunjenje… »

Zavejani delovi jugozapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Sneg koji od noćas pada na Javoru zavejao je regionalni put od Ivanjice do Sjenice pa je saobraćaj preko planine dosta otežan. Deonicu uglavom prolaze terenska vozila, s ozbirom na to da na putu ima desetak centimetara snega. Snega ima i na regionalnom… »

Stamatović: Grobovi predaka nisu na prodaju

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Čajetina - Lako je raskućiti, teško je skućiti, mučno je steći, a najlakše raskrčmiti tuđu stečevinu i dedovinu, kao što to ovih dana, užurbano, da bi sve predstavili kao fantomske strane investicije, na primeru poljoprivrednih kombinata… »

Malinarstvu slede bolji dani

Glas Zapadne Srbije 13.03.2017
Ivanjica - U Ivanjici je sneg napravio dosta problema pre svega poljoprivrednim proizvođačima, a Ministarstvo poljoprivrede, od dana kada je proglašena vanredna situacija u toj opštini ponudilo se da pomogne. U ime opštine Ivanjica hvala, a lokalna… »