Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.03.2017

Radnik pirotske Elektrodistribucije prebačen u nišku Kliniku za hirurgiju

Jugmedia 13.03.2017
Monter pirotske Elektrodistribucije Ninoslav Tošić (56), koji je povređen u trafo stanici snage 35.000 volti u Pirotu, sinoć je u pratnji anesteziologa i medicinske sestre Opšte bolnice Pirot prevežen na Kliniku za hirurgiju Kliničkog centra Niš… »

Apoteka pnovno u rukama grada

Jugmedia 13.03.2017
Gradsko veće je danas usvojilo odluku o osnivanju Zdravstvene ustanove Apoteke Vranje i preuzimanju osnivačkih prava nad vranjskom Apotekom kako bi susedne opštine finansirale rad ispostava na njihovim teritorijama. Apoteka je kao Zdravstvena ustanova… »

Bivi radnici „Koštane“ tražiće pravdu u Strazburu

Jugmedia 13.03.2017
Radnici nekadašnje fabrike obuće „Koštana“ iz Vranja, obratiće se sudu u Strazburu radi izvršenja pravosnažnih sudskih presuda o isplati zaostalih zarada. Ovakav stav Inicijativnog odbora bivših radnika nekadašnjeg vranjskog giganta, usledio… »

Povređene tri osobe, jedna teže

Jugmedia 13.03.2017
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila za vreme vikenda na području Vranja, povređene su tri osobe, od kojih jedna teže, saopštila je policja. U isto vreme jedna osoba je zadržana na trežnjenju zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola… »

Žena i muškarac iza rešetaka zbog heroina

Jugmedia 13.03.2017
Uhapšeni su i pritvoreni Leskovčanka M. S. (34) i M. M. (31), jer su uhvaćeni sa paketićem heroina težine 49,22 grama, saopštila je danas policija. Policija je pregledom M. S. (34), koja je bila u društvu sa M. M. (31), pronašla paketić sa… »

Gde su i šta rade funkcioneri prve demokratske vlasti u Leskovcu?

Jugmedia 13.03.2017
Posle više od pola veka vladavine komunista, pa potom socijalista, početkom prve decenije ovoga veka vlast je prešla u ruke drugih stranaka okupljenih oko – DOS-a. Bilo je to 7. novembra 2000. godine a promene u leskovačkoj skupštini izvedene su… »

VREME JE DA NARUŠIMO BUKU ĆUTANJEM – Svakog ponedeljka od 18 časova

Jugmedia 13.03.2017
Kroz radio emisiju „Narusi buku ćutanjem“ mlada Leskovčanka Jelene Mitić osluškujemo tišinu onda kada nam je najviše potrebna, danas, u svetu brzih informacija i brzog zaborava. Jelena Mitić je jako mlada, a već cenjeni kolumnista i autorka… »

Lončar: Do kraja godine registar dece sa smetnjama u razvoju

Jugmedia 13.03.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas u Nišu da će najkasnije do kraja godine Srbija dobiti registar dece sa smetnjama u razvoju. „Prema podacima udruženja, u našoj zemji živi nekoliko hiljada osoba i dece sa autizmom, ali je broj… »

Dubočica 54 slavila u Inđiji

Jugmedia 13.03.2017
U utakmici 13.kola Super B rukometne lige, ekipa iz Leskovca zabeležila je važnu pobedu protiv ekipe Inđije koja se bori za opstanak. Kao što su i najavljivali pre polaska za Inđiju, igrači Dubočice dobro su morali da oznoje dresove kako bi… »

Igrač KMF Leskovac teško povređen

Jugmedia 13.03.2017
Serija, činilo se bez kraja, završena je na gostovanju u Bujanovcu, gde je ekipa iz Leskovca u 13. kolu Regionalne futsal lige „Jug“ poražena od domaće KMF Zufo rezultatom 5:0. Ekipa iz Leskovca, koja je već obezbedila prvo mesto i plasman u… »