Izvor: Nova energija arhiva vesti 13.03.2017

Milenijalci postavljaju standarde: Kreditne kartice su zastarele!

Nova energija 13.03.2017
Apple-ov izveštaj o finansijama u prvom tromesečju pokazao je povećanje od 5000 posto u korišćenju Apple Pay sistema transakcija na godišnjem nivou. Kako Apple dobija deo od svake transakcije, to je veoma značajan podatak za kompaniju. Osim Apple… »

Rad domaće firme nagrađen zlatom na Dubai Lynx Awards

Nova energija 13.03.2017
Web aplikacija Ghaneely koju je razvila beogradska firma TailorMade Production u saradnji sa egipatskom advertajzing agencijom FP7 osvojila je preksinoć zlatnu nagradu na prestižnom Dubai Lynx festivalu. Ovo je najznačajniji festival kreativne… »

„Pokreni se za nauku“ – za održivi razvoj Srbije!

Nova energija 13.03.2017
Centar za razvoj liderstva, uz podršku kompanije Filip Moris drugu godinu zaredom dodeljuje osam stipendija i grantova u vrednosti od po 600 hiljada dinara, u okviru nacionalnog konkursa „ Pokreni se za nauku“. Ove godine, u cilju pružanja podrške… »

Tvorac World Wide Weba: Uticaj lažnih vesti je zabrinjavajući!

Nova energija 13.03.2017
Izumitelj World Wide Weba Tim Berners-Li, izjavio je da je uticaj lažnih vesti na internetu zabrinjavajući i predstavio planove za borbu protiv neetičkog političkog marketinga, prenosi Independent. Britanski naučnik je tačno 28 godina nakon njegovog… »

WeGrowth – odlična prilika za marketare u Srbiji!

Nova energija 13.03.2017
Srpski startap KickAssGrowth, lansirao je danas svoj prvi samostalni projekat, WeGrowth – online platformu za pružanje marketing usluga. Cilj ove platforme je da spoji ljude koji nude specijalizovane marketing usluge sa jedne i kompanije kojima su ove… »

Na Tviteru 48 miliona botova!

Nova energija 13.03.2017
Univerzitet Južne Kalifornije sproveo je istraživanje o korisničkim računima na popularnoj platformi Tviter, odnosno nastojali su da utvrde iza koliko korisničkih računa su zapravo već botovi. Istraživanjem je utvrđeno kako iza 15 posto ili 48… »