Izvor: Telegraf arhiva vesti 13.03.2017

Proglašene kandidature Stamatovića, Parovića i Čanka

Telegraf 13.03.2017
RIK je Predragu Vučetiću iz Kruševca naložila da u roku od 48 sati otkloni nedostatke. Republička izborna komisija proglasila je danas kandidature predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, Narodnog slobodarskog pokreta Miroslava Parovića i… »

Hrvatska dobila tužbu žrtava NDH: Srbima, Romima i Jevrejima da se isplati 3,2 milijarde evra odštete

Telegraf 13.03.2017
Naknada se ne odnosi samo na materijalnu štete vezanu uz oduzetu imovinu, nego i na nematerijalnu štetu koju su pretrpele žrtve ustaških logora. Hrvatskoj je ovih dana uručena grupna tužba za naknadu štete koju su Srbi, Romi i Jevreji pretrpeli… »

RIK trenutno ne raspravlja o kandidaturi Belog

Telegraf 13.03.2017
Maksimović je potpise i dokumentaciju za kandidaturu podneo sinoć oko 22 sata, a kako mediji javljaju, ponovo je pozvan u RIK posle ponoći zbog problema sa dokumentacijom. Republička izborna komisija neće na sednici koja je počela oko 13 sati… »

Malbašićev teror i sjajan gol Paločevića iz slobodnjaka za ubedljivu pobedu Vojvodine (video)

Telegraf 13.03.2017
Novosađani razmontorali Metalac u Gornjem Milanovcu. Fudbaleri Vojvodine brzo su preboleli poraz od Crvene zvezde u prethodnom kolu, pošto su u gostima ubedljivo savladali Metalac u gostima. Strelci za Novosađane bili su Filip Malbašić (15. i 85… »

Proglašena kandidatura Ljubiše Preletačevića Belog za predsednika Srbije

Telegraf 13.03.2017
Nakon burne sednice, RIK je od nekoliko predloga usvojio onaj kojim je proglasio kandidaturu grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli - Beli samo jako" Republička izborna komisija donela je odluku kojom je prihvaćena kandidatura Luke Maksimovića… »

Obradović: Dveri osnovale srpski Vikiliks - Dveriliks

Telegraf 13.03.2017
Lider DVeri je rekao, da je najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i da je vreme da se neko time ozbiljnije pozabavi. Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je osnovao… »

"Bagro bošnjačka, srpska i hrvatska, zbog vas je moje dete pokušalo da se obesi": Voditeljka šokirala statusom na Fejsbuku…

Telegraf 13.03.2017
"Zdravo, balije, četnici i ustaše! Zdravo, mrzitelji, hajvani, besposleni i retardi! Ili kako god se volite nazivati samo kako biste izbjegli nazivati se "ljudima", "građanima"... Ika Ferer-Gotić, novinarka BHRT-a, objavila je na Fejsbuku šokantan… »

Beograđani izveli holivudsku pljačku u Beranu, pa pobegli taksijem: Ukrali iz sefa banke 150.000 evra, ali su ih imali samo…

Telegraf 13.03.2017
Po izjavi zaposlenih, u sefu se nalazilo oko 150.000 evra. Filmska pljačka banke dogodila se jutros u Beranama, kada su dva Beograđanina- Milan Brkić (19) i Filip Marjanović (18) opljačkali filijalu Prve banke u tom gradu. Drveni sanduk plutao… »

Čudo: Ninoslav iz Pirota preživeo udar od 35.000 volti

Telegraf 13.03.2017
Sa Tošićem je bio i njegov kolega Jovan Nikolić, koji je na svi sreću prošao bez povreda. Monter pirotske Elektrodistribucije Ninoslav Tošić, koji je povređen u trafo stanici snage 35 kilovolti u Ulici Nikole Pašića, nije životno ugožen… »

Ranjen Azem Vlasi! Hitno prebačen u Urgentni

Telegraf 13.03.2017
Azem Vlasi je bio istaknuti političar u bivšoj SFRJ. Prištinski advokat Azem Vlasi ranjen je jutros oko 8.00 iz vatrenog oružja, potvrdila je policija Kosova. Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da se… »