Arhiva » Vesti » Personal magazin 16.03.2017

Logitech oborio rekord s 9 iF DESIGN nagrada u 2017.

Personal magazin četvrtak, 16. mart 2017.

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas objavio da je osvojio devet prestižnih iF DESIGN nagrada za 2017. Ovo je sedma uzastopna godina kako je iF, nemačka organizacija za dizajn, prepoznala kvalitet kompanije Logitech. Ovogodišnji uspeh je rekordan za Logitech. iF DESIGN AWARD prepoznala je vanserijski Logitechov dizajn proizvoda u mnogim kategorijama, kao i u identitetu brenda i ambalaži proizvoda.

Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo

Nagrađeni proizvodi su:

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard

Logitech BRIO 4K Pro Webcam

Logitech G Pro Gaming Mouse

Logitech G900 ChaosSpectrumGaming Mouse

Logitech G ProdigySeries

Logitech POP Home Switch

Logitech BASE

Logitech brend identitet

Logitech G ambalaža proizvoda

„Naša misija je da cene našu inovativnost u svim kategorijama, pa tako i da budemo kompanija koja se prepoznaje i po vrhunskom dizajnu”, rekao je Bracken Darrell, predsednik i CEO Logitecha.

„Dizajn je u središtu našeg procesa stvaranja proizvoda, korišćenjem naše istorije kao i rastuće snage u inženjerstvu. Zaista smo ponosni na priznanja iF DESIGN AWARDS, kao i šire dizajnerske zajednice. Ove nagrade za dizajn neverovatna su čast te ćemo pokušati da nastavimo u skladu s tim da stavimo dizajn u središte svega što radimo.”

iF DESIGN AWARDS odlikuje proizvode na temelju kriterijuma kao što su inovativnost i izvedba, funkcionalnost, estetika, odgovornost i pozicioniranje. Prepoznat kao simbol izvrsnosti u svetu dizajna, iF DESIGN nagrade dodjeljuje stručni žiri koji se sastoji od 60 stručnjaka iz više od 20 zemalja.


Objavljeno na sajtu personalmag.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Logitech oborio rekord s 9 iF DESIGN nagrada u 2017.

Personal magazin četvrtak, 16. mart 2017.

Ključne reči

Logitech Nemačka

©2017 Netmark d.o.o.