Izvor: Beta video arhiva vesti 19.03.2017

Obradović:Informacione tehnologije budućnost moderne industrije

Beta video 19.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović posetio je jednu uspešnu privatnu Aj-ti kompaniju koja zapošljava mlade stručnjake iz oblasti informacionih tehnolgija.… »

Milan Stamatović: Nećemo kao robovi na brod koji tone!

Beta video 19.03.2017
ČAJETINA - ``Mi, kao, hoćemo, sad na kraju, da se ukrcamo na ovo EU plovilo koje nema ni kormilara, nema ni kontrole, kada svi napuštaju brod koji tone. To nije dobar put za nas. Neće nam bolji život pasti s neba, odricanjem od Kosova i Metohije… »

Jeremić: Šetnja za slobodu ideo do pobede

Beta video 19.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić obraćanje građanima u sali i izvan sale, brojni građani u povoci u šetnji koju su predvodili bubnjari. (pokrivalice)… »

Čanak: Obezbediti ravnomeran razvoj zdravstvenog sistema

Beta video 19.03.2017
NOVI SAD - ``U Srbiji, u državnom vlasništvu postoje 24 magnetne rezonance. Više od polovine, čak trinaest se nalazi u Beogradu. Od ostalih jedanaest, tri su u Novom Sadu a jedna u Subotic``, rekao je predsednički kandidat Nenad Čanak.… »

Jeremić: Srbija je slobodna zemlja, niko nije bogom dan

Beta video 19.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić rekao je da je Srbija slobadna zemlja i da ne sme više nikad da se desi da Srbija ``gleda u vlsat kao u boga`` .… »

Jeremić: Razlika izmedju njih i nas razlika izmedju sunovrata i procvata

Beta video 19.03.2017
NIŠ - ``Ostalo je još dve nedelej, dovoljno da se setimo svakog njihovog lažnog obećanja, dovoljno da razmislimo šta nam je činiti narednih pet godina`` rekao je predsednički kandidat Vuk Jeremić i dodao `` razlika izmedju njih i nas je razlika… »

Jeremić u Nišu: Srbija je bogata zemlja i nema potrebe da bude u kazamatu

Beta video 19.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas u Nišu da ne postoji nijedan razlog da Srbija, koja je bogata zemlja, bude u kazamatu - u kome se sada nalazi ``Srbija je bogata zemlja, sve nam je Bog dao, imamo plodnu zemlju dobar… »

Jeremić sa gradjanima Niša

Beta video 19.03.2017
NIŠ- Predsednički kandidat Vuk Jeremić obratio se gradjanima ispred zgrade Narodnog pozorišta i Tržnog centra Kalča.(pokirvalice)… »