Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 19.03.2017

Obradović: Od Srbije ćemo napraviti evropski Japan

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Savremene informacione tehnologije i inovacije su budućnost moderne industrije, izjavio je predsednički kandidat Dveri Boško Obradović, dodajući da takvu Srbija želimo. Obradović je u okviru predizborne kampanje posetio jednu uspešnu privatnu… »

Zukorlić podržao Vučića: Najbolje za Bošnjake

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić pozvao je sve Bošnjake i ostale građane da na predstojećim predsedničkim izborima podrže kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Muamer Zurkolić je, na konferenciji za… »

Sutra počinje proleće

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Proleće stiže sutra u 11 sati i 19 minuta, a u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen. Na dan početka proleća obdanica će trajati 12 sati i 10 minuta, a noć 11 sati i 50 minuta. Kako je navelo Astronomsko društvo… »

Stamatović: Nećemo kao robovi na brod koji tone

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Čajetina - Da bismo krenuli putem ozdravljenja srpske ekonomije i srpske nacije, moramo da se oslonimo na sopstvene resurse i vlastitu privredu, jer skupi krediti Međunarodnog monetarnog fonda, Evropske unije (EU) i sličnih finansijskih zelenaša… »

Vučić: Savamala politička igra, kandidat DOS-a me spomenuo 57 puta

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučih izjavio je da je predizborni skup u Savamali, Saše Jankovića, pokazao da je ceo taj "slučaj" samo politička igra i da služi za najgluplje moguće napade na njega. Vučić je, ironišući, rekao da… »

Prvo prolećno prskanje jabuke

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Topola - Jabuka je voćna vrsta koja zbog napada bolesti i štetočina zahteva intenzivnu i kvalitetnu zaštitu. Čađava krastavost je najštetnija bolest ove voćne vrste. U cilju prouzrokovača čađave pegavosti lista kao i krastavosti plodova jabuke… »

Automatska hidrološka stanica ponovi u funkciji

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Čačak - Automatska hidrološka stanica koja je na inicijativu Grada postavljena u Čačku, uskoro bi nakon rekonstrukcije, trebalo ponovo da bude aktivirana, rekao je pomoćnik direktora za hidrološka pitanja pri Republičkom hidrometeorološkom zavodu… »

Poreska uprava: Bez posledica za preduzetnike zbog kašnjenja prijava

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Preduzetnici koji su kasnili jedan dan sa predajom svoje godišnje poreske prijave za poreze i doprinose, i podneli su je zaključno sa 16. martom, neće snositi kaznene posledice piše na sajtu Poreske uprave Srbije. Prema rečima računovođa, problemi… »

Za infrastrukturu u zapadnoj Srbiji oko 60 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Devet gradova i 17 opština u Srbiji, od kojih šest nerazvijenih, dobiće ove godine 364,3 miliona dinara za realizaciju infrastrukturnih projekata, rekao je državni sekretar ministarstva privrede Dragan Stevanović. Ovim sredstvima Ministarstvo… »

Nova novčanica od 50 evra od 4. aprila u opticaju

Glas Zapadne Srbije 19.03.2017
Nova novčanica od 50 evra sa boljim bezbednosnim karakteristikama ući će od 4. aprila u opticaj, a u prvom turnusu će biti pušteno 5,4 milijarde evra novčanica. Nova novčanica, sa portretom boginje Evrope, lika iz grčke mitologije, ima unapređene… »