Izvor: N1 Info arhiva vesti 19.03.2017

Novosađanin: Stavili mi lisice zbog trubljenja mitingašima

N1 Info 19.03.2017
Novosađanin Dejan Mihailović tvrdi da mu je policija stavljale lisice na ruke i izvlačila ga na silu iz automobila i to pred njegovom 12-godišnjom ćerkom. Razlog je, kako kaže, to što je trubio građanima koji su išli na miting Aleksandra Vučića… »

Novosađani u borbi za mural - poruke i pitanja nadležnima

N1 Info 19.03.2017
Blizu 200 građana Novog Sada okupilo se kod zgrade na kojoj je pre tri dana prekrečen mural svetski poznatog umetnika Giijoma Albija Remeda, kako bi zatražili odgovore na pitanja ko je za to odgovoran. Građani su na društvenim mrežama nekoliko dana… »

Nije bilo mesta u sali, Jeremić pristalice poveo u šetnju

N1 Info 19.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić pozvao je svoje pristalice da prošetaju Nišom, zbog toga što nisu svi uspeli da stanu u Narodno pozorište, saopštio je Jeremićev tim. Kako se navodi, Jeremić je zbog velikog interesovanja ljudi koji nisu mogli da… »

Beli: Napraviću bajnu priču da će se Kosovo samo vratiti

N1 Info 19.03.2017
Kandidat za predsednika Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, izjavio je da se kandidovao na predsedničkim izborima da bi građanima pružio šansu da žive u ljubavi i bez rata. Napraviću sjajnu i bajnu priču tako da će se… »

Janković: Drže nas kao taoce nesposobne politike

N1 Info 19.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković rekao je u Somboru da uprkos stalnim obećanjima aktuelne vlasti, Srbija i dalje ostaje zemlja u kojoj lekari biraju između besparice, mita i odlaska iz zemlje. "Uče nas da će sutra biti bolje, a nikada da… »

Zukorlić: Predsedništvo BDZ podržalo Vučića

N1 Info 19.03.2017
Predsednišzvo Bošnjačke demokratska zajednice (BDZ) podržalo je predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, rekao je danas u Novom Pazaru lider BDZ Muamer Zukorlić. Zukorlić je na konferenciji za novinare rekao da je… »

Vučić: Mogu da uđem na Kosovo, ali neću da pravim problem

N1 Info 19.03.2017
Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je da ima želju da u okviru kampanje poseti Kosovo i Metohiju i da može to da uradi i bez dozvole vlasti u Prištini, ali da misli da to ne bi imalo smisla i da ne želi da tako… »

Tači: Još uvek bez odluke o srpskim izborima na Kosovu

N1 Info 19.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da još nije odlučeno o održavanju srpskih predsedničkih izbora na Kosovu i dodao da će se prilikom odlučivanja poštovati volja Srba ali i zakoni Kosova. "Mi ćemo se odgovorno ponašati u tom pogledu… »

Kapsula Space X se uspešno vratila na Zemlju

N1 Info 19.03.2017
Svemirska kapsula američke kompanije Space X vratila se danas na Zemlju sa rezultatima eksperimenata i upotrebljenom opremom.Kapsula Dragon uspešno je sletela u Tihi okean kod obale Kalifornije. Astronauti su je sa Međunarodne svemirske stanice pustili… »

Radulović: Popisati ofšor kompanije, ukinuti subvencije

N1 Info 19.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović izjavio je večeras da se zalaže za sistem jednakih šansi za sve građane Srbije, koje je pozvao da na predsedničkim izborima glasaju protiv partokratije, urušenih institucija, korupcije, suludih… »