Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 19.03.2017

Vučić: Za dobre odnose Srba i Bošnjaka i bez obećanja Zukorliću

Radio sto plus 19.03.2017
Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Pazaru da se zalaže za dobre odnose Srba i Bošnjaka, a da lideru Bošnjačke demokratska zajednice Sandžaka(BDZS) Muameru Zukorlić nije obećao ništa u zamenu za… »

Uklonjena gradjevinska ograda kod FIS-a

Radio sto plus 19.03.2017
Tokom protekle noći uklonjena je ograda i građevinski materijal pored Fakulteta za islamske studije, kojom je delimično bio uzurpiran centralni gradski trg u Novom Pazaru. Ograda je postavljena desetak dana posle svečanog otvaranja oko 700 kvadrata… »

Vučić: Novom Pazaru potrebna velika fabrika

Radio sto plus 19.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Novom Pazaru potrebna velika fabrika, kapitalno intenzivna, koja će zaposliti izmedju 1.000 i 2.000 ljudi. On je novinarima rekao da se o tome vode razgovori sa stranim investitorima, kojima uvek… »

Otvoren Atletski stadion

Radio sto plus 19.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas otvorio Atletski stadion u novopazarskom naselju Hadžet i najavio dalje investicije u sportsku i putnu infrastrukturu u ovom gradu i Sandžaku. Na otvaranju novog stadiona, Vučić je najavio da će… »

Stefanović: Preko Niša do polufinala plej-ofa

Radio sto plus 19.03.2017
Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je danas da Niš igra dobro kao domaćin, ali da će njegova ekipa pokušati da ostvari drugu pobedu i izbori plasman u polufinale plej-ofa za prvaka Srbije. "Niš retko gubi u svojoj dvorani, ove… »