Izvor: Srbija danas arhiva vesti 19.03.2017

Sutra počinje proleće: Ova stvar je od životnog značaja i nikako je nemojte raditi do kraja marta

Srbija danas 19.03.2017
Staro verovanje. Proleće stiže sutra u 11 sati i 19 minuta, a u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen. Na dan početka proleća Sunce u Beogradu izlazi 5 sati i 41 minut, a zalazi u 17 sati i 51 minut, što znači da će… »

Vesić: Sve po planu, uskoro i faza dva radova na Kaleniću

Srbija danas 19.03.2017
On je podsetio da će radovi na Kaleniću biti u četiri faze. Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na uređenju Kalenić pijace, rušenje 23 starih i izgradnju 28 novih lokala i najavio skori prelazak na drugu fazu radova koja će se… »

Premijer na otvaranju Atletskog stadiona u Novom Pazaru

Srbija danas 19.03.2017
Vučića su dočekali gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić. Predsednik vlade Aleksandar Vučić doputovao je u Novi Pazar gde će prisustvovati svečanom otvaranju novoizgrađenog… »

Presekli: Mercedes i BMW više neće proizvoditi ove modele! (foto)

Srbija danas 19.03.2017
U vezi sa ovim su saglasni. BMW i Mercedes bore se već godinama, ali u jednoj stvari su složni. Pomalo neočekivano, oba auto giganta shvatili su da su inflacijom novih modela preterali. U želji da svoj premium izraz učine dostupnijim, ali i da se… »

Sutra tropsko vreme u Srbiji! Biće vlažno i vrelo, a evo kada nas očekuju novi pljuskovi

Srbija danas 19.03.2017
Temperatura do 21 stepen. U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i toplije, poslepodne u većini mesta sa dužim intervalima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja… »

Aleksandar Vučić u Novom Pazaru: Poštujem Bošnjake koliko i Srbe, zajedno možemo mnogo (foto)

Srbija danas 19.03.2017
Aleksandar Vučić u Novom Pazaru pozvao Srbe i Bošnjake da zajedno sarađuju zarad bolje budućnosti. Predsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je danas u Novom Pazaru, na otvaranju novog atletskog stadiona, da poštuje Bošnjake koliko i Srbe i da… »

Srpkinje rade sulude stvari da bi zavele muškarca: Kad je pun mesec treba im krv i ove reči

Srbija danas 19.03.2017
Opsednutost žene muškarcem ide i do granica ludila, često su spremne na potpuno nenormalne stvari da bi ga osvojile, verujući da će "magija" dugo trajati. Da bi zavele muškarca ili ostale sa momkom koji im se dopada, devojke su spremne na razne… »

Sinoć izvučeno 178 dobitnika, ali zbog ovih propusta, njih 18 će ostati bez svoje nagrade

Srbija danas 19.03.2017
Ne dozvolite da se isto desi i VAMA. U drugom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od čak 5.583.181 koverata, sinoć je u direktnom prenosu izvučeno 178 dobitnika vrednih nagrada kao što su stan u Beogradu, 12 automobila FIAT 500… »

Naš je Miloš bolji od hamera: Detalji o srpskom oklopnom vozilu dospeli u javnost

Srbija danas 19.03.2017
Zver... Nedavno predstavljeno višenamensko oklopno borbeno vozilo Miloš izazvalo je velike diskusije u javnosti. Do sada malo poznati detalji o ovom vozili su dostupni javnosti. Miloš pripada kategoriji savremenih oklopnih vozila namenjenih obavljanju… »

Komeserijat za izbeglice: Srbija je spremna za sve scenarije migrantske krize!

Srbija danas 19.03.2017
Za sva lica koja trenutno nisu u centrima, a prihvatili bi našu pomoć ima dovoljno mesta. Zamenica komesara za izbeglice Svetlana Velimirović kaže da je Srbija od samog početka migrantske krize sprema za sve moguće scenarije, kao i da u ovom… »