Izvor: Svet arhiva vesti 19.03.2017

Đani doživeo saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori!

Svet 19.03.2017
Radiša Trajković Đani doživeo je saobraćajnu nezgodu na putu od hotela ka aerodromu, u tunelu između Kotora i Tivta, saznaje pink.rs. “Sve se desilo bukvalno pre nekih pola sata. Nije Đani vozio, nego, kako sam čuo, organizatori koncerta koji su… »

Muž je pretukao i pretio da će je ubiti: Gde je nestala Mina Lazarević? (video)

Svet 19.03.2017
Poznata glumica Mina Lazarević povukla se iz javnosti nakon skandala koji se dogodio 2015. godine. Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug – Goran Stanić, osim nasilja u porodici, se sumnjičio i za nelegalno držanje automatske… »

Lukas nije bio na Sonjinoj proslavi rođendana, ali je uputio emotivnu čestitku! (foto)

Svet 19.03.2017
Sonja Vuksanović juče je proslavila 41. rođendan, a njen suprug Aca Lukas bio je sprečen, zbog poslovnih obaveza, da prisusutvuje ovom divnom slavlju. Ipak, emotivna čestitka nije izostala, a Sonja je ostala bez daha. “Ona je sve što jedna žena… »

Katarina Živković priznala da ima novog dečka: Uvek dobijem ono što hoću!

Svet 19.03.2017
Katarina Živković se nedavno vratila sa odmora na Maldivima i otkrila da je ponovo zaljubljena. “Mogu da se pohvalim da sam srećna i zaljubljena i zadovoljna. Ja sam rekla više puta da dobijem uvek ono što hoću. I to ne samo ja, svako može to, da… »

Nada Macura: Zašto me pitate za godine?! Nećete me ni ženiti, ni sahraniti!

Svet 19.03.2017
Nada Macura izgleda ne voli kada je neko pita za godine. Na pitanja čitalaca “Blic plus”, koje je zanimalo koliko ona ima godina, najpopularnija doktorka u Srbiji je odgovorila: “Neumesno je pitati ženu i bilo kog drugog za datum rođenja. Na… »

Milan Stanković otvorio konkurs za novu partnerku: To mora da bude neka zrelija žena koja je prošla dosta

Svet 19.03.2017
Milan Stanković je u emisiji “Ja to tako” otkrio kakav je kada je u vezi. “Komplikovan sam. Ja kad se odlučim i uđem u vezu i volim, to je to. Ali mora da postoji neko ko će da proguta čitavu tu jabuku Milana Stankovića, znači sve to zajedno… »

#PorodicneFirme2017 – poslušajte case study “Grand Motors”!

Svet 19.03.2017
U organizaciji kompanije Color Press Group i centra za edukaciju “Pro Educa” , 15. marta u hotelu “88 Rooms” u Beogradu održan je poslovni forum koji se bavio tematikom porodičnih firmi. Posetioci su mogli da čuju kakvi su to izazovi, problemi… »

Novoustanovljena nagrada “Dr Dejan Kosanović” autoru filma “Sjene”

Svet 19.03.2017
Prvi dobitnik priznanja za najbolji diplomski-master rad Katedre za filmsku i TV produkciju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu – Nagrade “Dr Dejan Kosanović“ – je Miloš Ljubomirović za film “Sjene“. Nagrada “Kočićevo pero” za… »

Nikad stroža Hepi produkcija: Jeleni Krunić ode 1.000 evra od honorara!

Svet 19.03.2017
Mada su učesnici različitih karaktera i temperamenta, a boravak u zatvorenom prostoru dodatno doprinosi njihovim emocijama, pa ih treba razumeti, produkcija rijalitija “Parovi” i Hepi televizije i za najmanju agresiju kažnjava žestoko. Mada su… »

Marijana Mićić: Imala sam više sreće nego pameti u životu!

Svet 19.03.2017
Vesela, vedra i neposredna Marijana Mićić u novoj predstavi “Kafana Balkan“ igra konobaricu koju ima tešku životnu priču. Komad, koji ima za cilj da brani kulturu kafane, premijerno će biti izveden 27. marta u dvorani Doma sindikata, a jedna od… »