Politika arhiva vesti 19.03.2017

Nije bilo mesta u sali, Jeremić pristalice poveo u šetnju

N1 Info 19.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić pozvao je svoje pristalice da prošetaju Nišom, zbog toga što nisu svi uspeli da stanu u Narodno pozorište, saopštio je Jeremićev tim. Kako se navodi, Jeremić je zbog velikog interesovanja ljudi koji nisu mogli da… »

Vučić najavio nove investicije u infrastrukturu u Novom Pazaru i okolini

Beta 19.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas otvorio Atletski stadion u Novom Pazaru i najavio dalje investicije ne samo u sportsku infrastrukturu u tom gradu već i u puteve koji će taj deo Srbije bolje povezati sa Beogradom i Sarajevom. Na… »

Ipsos: Vučić 53 odsto, Beli drugi, ostali u padu

Mondo 19.03.2017
Kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju Ipsos stratedžik marketinga, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške. Foto: Promo/SNS… »

Zukorlić podržao Vučića: Najbolje za Bošnjake

Mondo 19.03.2017
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić pozvao je sve Bošnjake i ostale građane da na predstojećim predsedničkim izborima podrže kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Foto: YouTube/printscreen Muamer Zurkolić… »

Predsednički izbori Janković: Niko nas ne mrzi, imamo najveći jaz između bogatih i siromašnih u Evropi

Večernje novosti 19.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je u Somboru da Srbi nisu omražen narod u regionu i svetu, kako pojedini nastoje to da prikažu, "uz potenciranje konflikata koji ne postoje" Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas u Somboru… »

Predsednički izbori Šešelj: Kontrolisao bih sve tri grane vlasti u okviru Ustava

Večernje novosti 19.03.2017
Lider radikala i predsednički kandidat Vojislav Šešelj izjavio je, u razgovru sa građanima više vojvođanskih opština, da bi, kao šef države, kontrolisao sve tri vlasti, u okviru ustavnih ovlašćenja. Lider radikala i predsednički kandidat… »

Tači ne odustaje od formiranja kosovske vojske

Politika 19.03.2017
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači tvrdi da će Kosovo dobiti svoju vojsku uz partnerstvo sa međunarodnim faktorom i da međunarodni faktor nije protiv transformacije Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku. „Stranci nisu protiv transformacije… »

Predsednički izbori Dačić: Merkel se ne bi srela sa nekim ko će izgubiti

Večernje novosti 19.03.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da sastanak premijera Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i poseta Sarajevu predstavljaju kontinuitet onoga što Srbija radi. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je… »

Janković: Vučiću odgovaraćeš za Savamalu

Danas 19.03.2017
Pristalice predsedničkog kandidata Saše Jankovića okupili su se danas na mitingu u Savamali u Beogradu, a Dušan Ivkovic je na početku skupa poručio da Saša Janković može da pomogne u izgradnji institucija i da je pokazao da nije potkupljiv… »

Vučić: Mogu na Kosovo i bez dozvole ali neću da pravim probleme Srbima

Beta 19.03.2017
Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima želju da u okviru kampanje poseti Kosovo i Metohiju i da može to da uradi i bez dozvole vlasti u Prištini ali da misli da to ne bi imali smisla i da ne želi da tako… »