Politika arhiva vesti 19.03.2017

Jeremić u Nišu: Ne daju nam drugu salu, 'ajmo svi napolje

B92 19.03.2017
Predizborna konvencija predsedničkog kandidata Vuka Jeremića nije održana u Narodnom pozorištu u nišu, već na ulicama grada. Kako je saopšteno iz Jeremićevog tima, zbog velikog broja ljudi koji je došao na konvenciju, a koji nisu mogli da uđu u… »

Vučić najavio nove investicije u infrastrukturu u Novom Pazaru i okolini

Beta 19.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić svečano je danas otvorio Atletski stadion u Novom Pazaru i najavio dalje investicije ne samo u sportsku infrastrukturu u tom gradu već i u puteve koji će taj deo Srbije bolje povezati sa Beogradom i Sarajevom. Na… »

Ipsos: Vučić 53 odsto, Beli drugi, ostali u padu

Mondo 19.03.2017
Kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema novom istraživanju Ipsos stratedžik marketinga, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške. Foto: Promo/SNS… »

Zukorlić podržao Vučića: Najbolje za Bošnjake

Mondo 19.03.2017
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić pozvao je sve Bošnjake i ostale građane da na predstojećim predsedničkim izborima podrže kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Foto: YouTube/printscreen Muamer Zurkolić… »

Janković: Srbe niko u regionu i svetu ne mrzi

Beta 19.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas u Somboru da Srbi nisu omražen narod u regionu i svetu "kako pojedini nastoje to da prikažu" potencirajući konflikte kojih nema, saopštio je njegov izborni štab. Janković je… »

Šešelj: Isključivo po Ustavu ako budem izabran

Mondo 19.03.2017
Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Vojislav Šešelj izjavio je u razgovru sa građanima više vojvođanskih opština da bi, kao šef države, kontrolisao sve tri grane vlasti, u okviru ustavnih ovlašćenja. Foto: Srpska radikalna… »

Tači ne odustaje od formiranja kosovske vojske

Blic 19.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači tvrdi da će Kosovo dobiti svoju vojsku uz partnerstvo sa međunarodnim faktorom i da međunarodni faktor nije protiv transformacije Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku. - “Stranci nisu protiv transformacije Kosovskih… »

"Najneprijatniji sastanak s Merkel u mom životu"

Mondo 19.03.2017
Ivica Dačić otkriva kako je izgledao sastanak Angele Merkel, Borisa Tadića i tadašnje vlade na čijem čelu je bio Mirko Cvetković... Ministar spoljnih poslova izjavio je danas da sastanak premijera Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom… »

Janković: Nemam politički već državni program, vratiću vojsci ponos i ugled

Blic 18.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je večeras da nema politički već državni program koji je opisan u Ustavu Srbije i dodao da se za šefa države kandidovao kako bi bio oslonac institucijama da povrate sebe. Janković je, kao prvi u… »

Vučić u Novom Pazaru: Mogu da idem na Kosovo i bez dozvole, ali neću da pravim probleme Srbima

Vesti online 19.03.2017
Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju da ima želju da u okviru kampanje poseti Kosovo i Metohiju i da može to da uradi i bez dozvole vlasti u Prištini ali da misli da to ne bi imali smisla i da ne želi da… »