Arhiva » Vesti » Auto magazin 21.03.2017

Stojanov Auto - novi distributer za Renault, Dacia i Nissan

Auto magazin utorak, 21. mart 2017.

U četvrtak, 16. marta, u Novom Sadu je svečano otvoren novi distributer za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila, Stojanov Auto d.o.o.

U godini jubileja, 40 godina postojanja servisa i 20 godina prodaje vozila, auto kuća Stojanov je otvorila novo poglavlje i pridružila se kompaniji Renault Nissan Srbija d.o.o kao njen ovlašćeni distributer za prodaju i servisiranje Renault , Nissan i Dacia vozila.

Poštujući potrebe i očekivanja korisnika proizvoda i usluga, izgradjen je servisno-prodajni centar po najvišim standardima,a svečano je otvoren uz prisutvo najviših predstavnika grupe Renault za Adriatik regiju, predstavnika medija i brojinih zvanica.

Ovom prilikom je kompanija Stijanov Auto pokazala da koliko joj je važan uspeh same kompanije da isto toliko vode računa da se ponašaju I društveno odgovoreno, a to su dokazali time što su umesto standardnih poklona za zvanice, sav budžet u iznosu od 200.000 din donirali Centru za socijalni rad grad Novi Sad, odnosno za Dečiju sigurnu kući.

Servisno –prodajni centar Stojanov Auto d.o.o. se nalazi na adresi Zrenjaninski put 12, Novi Sad prema međunarodnom auto-putu E75.

PR


Objavljeno na sajtu automagazin.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Stojanov Auto novi distributer za Renault, Dacia i Nissan

Nacionalna klasa utorak, 21. mart 2017.

Ključne reči

Novi Sad Nissan Nisan Reno

©2017 Netmark d.o.o.