Hronika arhiva vesti 23.03.2017

Otkriven napadač na Peconija

Politika 23.03.2017
Sumnja se da je povod za napad bila svađa oko devojke, ali i da između napadača i žrtve već dugo postoji netrpeljivost – Rankovićevo stanje stabilno. Na vlasnika „Hepi” televizije Predraga Rankovića Peconija (55) koji je preksinoć u… »

Omogućili gledanje serija onlajn, usledila krivična prijava

RTS 23.03.2017
Protiv dve osobe podneta je krivična prijava zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko internet portala "serije.rs" nezakonito omogućili onlajn gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija, čime su nosiocima autorskih prava… »

Odbijeno izručenje Bogićevića Crnoj Gori

Večernje novosti 23.03.2017
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odbio izručenje Predraga Bogićevića Crnoj Gori kojeg tužilaštvo u Podgorici sumnjiči da je učestvovao u planiranju terorističkih akata pred izbore prošle godine. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je… »

Za zlostavljanje supruge dobio 39 meseci robije

Večernje novosti 23.03.2017
U Drugom osnovnom sudu izrečena presuda Ahmetu Marinkoviću, koji je krajem septembra prošle godine tri dana držao zaključanu Mariju Ferizović (21) i fizički je zlostavljao. AHMET Marinković (40) osuđen je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu… »

Epilog drame: Šime Šiklić zbog napada na Milicu proteran iz Srbije!

Blic 23.03.2017
Šime Šiklić Simon sklopio je danas nagodbu sa sudom i priznao krivicu za nasilje nad bivšom košarkašicom Milicom Dabović. Kako saznaje "Blic", on je priznanjem krivice dobio uslovnu kaznu od deset meseci, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne… »

Violina vredna 300.000 evra vraćena francuskom kolekcionaru: Otkrivena posle mejla

Kurir 23.03.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je uspešnu saradnju srpske i francuske policije u borbi protiv organizovanog kriminala, koja se "jasno može videti" u slučaju u kojem je u Kragujevcu nađena vredna violina, ukradena… »

Uhapšen policajac iz doljevca: Uzeo mito od Italijana kako mu ne bi pisao kaznu! Evo i koliko

Kurir 23.03.2017
Policijski službenik Policijske stanice u Doljevcu M.S. (43) uhapšen je zbog primanja mita, saopštio je Vladimir Stanojević portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu. "On se sumnjiči da je 12. marta ove godine od italijanskog državaljana primio… »

Jedna osoba poginula u požaru na Vračaru

Novi magazin 23.03.2017
Jedna osoba poginula je noćas u požaru u Mačvanskoj ulici na Vračaru, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj Hitnoj pomoći. Poziv Hitnoj pomoći upućen je sat i 15 minuta posle ponoći, a lekari su po dolasku na lice mesta mogli samo da konstatuju… »

Užas kod Svrljiga: Starac opljačkan pa ubijen sekirom

Večernje novosti 23.03.2017
U Merdželatu kod Svrljiga usmrćen Vukadin Božinović. Pronašli ga ćerka i zet. Kuća bila ispreturana. VUKADIN Božinović (93) ubijen je udarcem sekirom u glavu dok je spavao u svojoj kući u selu Merdželat u okolini Svrljiga. Ćerka Varadinka… »

VIDEO: Indijac otet i mučen u Srbiji?!

Vesti online 23.03.2017
Indijac star 22 godine kidnapovan je u Srbiji, mučen je i njegovoj porodici je tražen otkup pre intervencije indijske šefice diplomatije i srpskih vlasti, prenosi portal "021". Kako je objavila ministarka za spoljne poslove Indije Sušma Svaraj… »