Izvor: Beta arhiva vesti 23.03.2017

RIK: Opozicija nema razloga da sumnja u izborni proces na Kosovu

Beta 23.03.2017
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević je danas saopštio da opozicija nema nijedan razlog da sumnja u legitimitet izbornog procesa na Kosovu i u Metohiji tokom izbora za predsednika Srbije 2. aprila. On je to izjavio pošto… »

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova (VIDEO)

Beta 23.03.2017
Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS… »

Denver bolji od šampiona, Jokić od Džejmsa

Beta 23.03.2017
Košarkaši Denvera pobedili su rano jutros na svom terenu šampiona NBA lige Klivlend sa 126:113, uz sjajnu partiju srpskog reprezentativca Nikole Jokića, čime su povećali prednost nad ekipama sa kojima se bore za plej-of. Denver je igrao odlično u… »

NBS odbacila tvrdnje Jeremića i zatražila javno izvinjenje

Beta 23.03.2017
Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da nije tražila podatke gradjana koji su davali donacije predsedničkim kandidatima i zatražila izvinjenje Vuka Jeremića jer je izneo suprotan stav. Centralna banka je u saopštenju njegovu tvrdnju nazvala… »

Ljajić i Seratlić: Poslovanje Merkatora S stabilno

Beta 23.03.2017
Kompanija "Merkator S" u Srbiji, koja je deo "Agrokor koncerna", stabilno posluje i u potpunosti i na vreme izmiruje sve obaveze prema državi i zaposlenima, izjavio je danas generalni direktor te kompanije Aleksandar Seratlić na sastanku sa ministrom… »

Stefanović: Lažne optužbe Policijskog sindikata Srbije

Beta 23.03.2017
Ministar untrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefаnović izjavio je danas da iz njegovog kаbinetа nije dаt ni pisаni ni usmeni nаlog o ponаšаnju policijskih službenikа i ostvаrivаnju njihovih zаkonskih prаvа povezаnih sа izborima, niti… »

Šešelj: Mogu da pobedim Vučića u drugom krugu

Beta 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu je teško… »

Muslin: Igraćemo u najjačem sastavu koji Srbija ima

Beta 23.03.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će protiv Gruzije konačno imati sve igrače na raspolaganju i da će na teren izaći najjača ekipa do sada. "Do sada nismo na raspolaganju imali ekipu koja je bila u mojoj… »

Kod Vojnog muzeja u Beogradu raketni sistem kojim je 1999. oboren F-117

Beta 23.03.2017
U okviru obeležavanja Dana sećanja na stradale tokom agresije NATO na SRJ 1999. godine, danas je kod Vojnog muzeja u Beogradu, na Kalemegdanu, postavljen raketni sistem S-125 Neva kojim je pre 18 godina oboren američki bombarder "stelt tehnologije"… »

Vučić: S Putinom o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji

Beta 23.03.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se narednih dana u Moskvi sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. On je novinarima u Rumi rekao da će sa Putinom razgovarati pre svega o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji… »