Izvor: BK TV arhiva vesti 23.03.2017

Najavljena nova tužba protiv Srbije za Srebrenicu

BK TV 23.03.2017
Deo Bošnjaka ponovo će tužiti Srbiju za genocid. Ovo je najavila Munira Subašić, predsednica Udruženja Majki enklava Srebrenica i Žepa, dodajući da "od pravde neće odustati". "Tužićemo Srbiju ponovo", rekla je Subašić ne konferenciji… »

Smenjen zamenika ministra odbrane BiH

BK TV 23.03.2017
Zamenik ministra odbrane BiH Sead Jusić danas je smenjen. Njega je smenio predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH. Prethodno taj dom parlamenta nije izglasao smenu ministarke odbrane BiH Marine Pendeš i jednog od njenih zamenika Borisa… »

Pronađen leš devojke (17) koja je pala u reku

BK TV 23.03.2017
Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica potvrđeno je da prema opisu pronađeno telo odgovara traženoj osobi koja je nestala pre 18 dana. U reci Uni u Donjoj Gradini, na području opštine Kozarska Dubica, sinoć je pronađeno telo ženske… »

Jeziva nesreća u Crnoj Gori: Kamion natovaren peskom smrskao čoveka!

BK TV 23.03.2017
U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Buljaricama u Budvi, poginula je jedna osoba, a druga je teže povređena. Do nesreće je došlo kada je kamion sa peskom koji je bio parkiran na uzvišenju počeo da se kreće da bi sa visine od 12 metara… »

Stiže novi Gugl android, prednost duže trajanje baterije

BK TV 23.03.2017
Komapnija Gugl objavila je deo onog što je spremljeno za novi operativni sistem pod nazivom "Android O", a najveća promena odnosi se na ekonomičnije korišćenje i produžavanje trajanja baterije. Novi Android O automatski ograničava rad aplikacija… »

Naučnici kažu: Zaboravite sve što ste znali o dinosaurusima, imamo novo otkriće! (foto, video)

BK TV 23.03.2017
Nakon nove studije naučnika sa Kembridža, tiranosaurus reks i njegovi srodnici će možda biti smešteni na potpuno drugo mesto u "porodičnom stablu" dinosaurusa. Računarske simulacije i dublja analiza dosad pronađenih fosilnih ostataka ukazuje na to… »

Oliver Ivanović: "Moj cilj je da sud shvati da nisam tip koji beži"

BK TV 23.03.2017
Lider SDP Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici. Ivanović se putem skajpa uključio u program RTS-a iz svog doma u Kosovskoj Mitrovici gde se nalazi u kućnom pritvoru. On je prethodno… »

Ponovo uzbuna u Britaniji! "Čula se pucnjava i eksplozija"; Sumnjivi paket otklonjen! (foto)

BK TV 23.03.2017
Sumnjivi paket, koji je pronađen blizu Bakingemske palate u centralnom delu Londona, ispitan je i opasnost je otklonjena, saopštila je britanska policija. Paket je pronađen u blizini mesta gde se juče dogodio teroristički napad. Očevici navode da se… »

Užas kod beogradskog aerodroma! Teška saobraćajka, automobil buknuo, vozač poginuo na licu mesta! (video)

BK TV 23.03.2017
U saobraćajnoj nezgodi stradao je vozač oko 22.20 na auto-putu kod aerodroma kada je automobilom izleteo sa puta i udario u drvo, nakon čega se vozilo zapalilo. Kako nezvanično prenose mediji, nastradali čovek nalazio se u "pežou 206", stranih… »

Požar u ukrajinskom skladištu municije, evakuisan čitav grad, panika među meštanima! (foto, video)

BK TV 23.03.2017
Celo jedno mesto u Ukrajini, sa oko 15.000 stanovnika evakuisano je zbog velikog požara koji je izbio u skladištu municije. Požar se desio u gradu Balakleja, a najverovatnije se radi o sabotaži. To skladište municije je jedno od najvećih u… »