Izvor: Blic arhiva vesti 23.03.2017

Otkrivamo: Policija posle ranjavanja Peconija traga za ovim čovekom

Blic 23.03.2017
Beogradska policija traga za kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je identifikovan kao osoba koja je pucala u vlasnika TV Happy Predraga Rankovića Peconija, nezvanično saznaje "Blic". Rutović je sedeo za zajedničkim stolom s Peconijem… »

Predsednički izbori na Kosovu: Glasanje na biračkom mestu, a brojanje u Vranju i Raškoj

Blic 23.03.2017
Glasanje na Kosovu i Metohiji, a brojanje glasova u Vranju i Raškoj - tako će izgledati predsednički izbori u južnoj srpskoj pokrajini. To, međutim, nije nikakva novina jer se na ovaj način glasalo i ranijih godina, tačnije još od 2012. godine. I… »

Objavljen identitet teroriste: Komšije: Šokirani smo, bio je miran porodičan čovek

Blic 23.03.2017
Londonska policija idetifikovala je teroristu iz Londona kao Kalida Masuda (52). Policija je izvestila da je napadač rođen u Kentu, a ranije je saopšteno da je već bio pod istragom tajne službe MI5, ali da nikada nije bio osuđen za bilo kakav vid… »

SNS: Advokati predlagali Vučiću da podnese 100 krivičnih prijava

Blic 23.03.2017
Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović izjavila je danas da su advokati predložili Aleksandru Vučiću da podnese 82 krivične prijave protiv Vuka Jeremića i 14 protiv Saše Jankovića. - Vučić do sada nije želeo da… »

NBS: Jeremić da se izvini, nismo tražili podatke

Blic 23.03.2017
Narodna banka Srbije (NBS) odbacila je danas tvrdnje predsedničkog kandidata Vuka Jeremića da je od svih poslovnih banaka navodno tražila imena, adrese i matične brojeve građana Srbije koji su dali donaciju njegovoj kampanji, i od njega zatražila… »

Sastanak Ljajića i Seratlića: "Merkator S" posluje stabilno

Blic 23.03.2017
Kompanija "Merkator S" u Srbiji, koja je deo "Agrokor koncerna", stabilno posluje i u potpunosti i na vreme izmiruje sve obaveze prema državi i zaposlenima, izjavio je danas generalni direktor te kompanije Aleksandar Seratlić na sastanku sa ministrom… »

Stefanović: Sindikat zloupotrebljava policiju u kampanji

Blic 23.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas kao neistinite tvrdnje Policijskog sindikata Srbije da je njihovim članovima zabranjeno prisustvo predizbornim skupovima predsedničkih kandidata, navodeći da se nastavlja politizacija… »

Ovo su pet najkrvavijih napada na britansku prestonicu

Blic 23.03.2017
London je bio česta meta terorističkih napada u prošlosti, a tokom prethodnih godina dogodilo se nekoliko teških terorsitičkih napada čiji je ukupni bilans desetine mrtvih. Poslednji u nizu dogodio se juče u Vestminsteru kada je ubijeno četvoro… »

Čitav grad evakuisan: Veliki požar u skladištu municije u Ukrajini (video)

Blic 23.03.2017
Veliki požar izbio je jutros u skladištu municije u gradu Balakleja u Ukrajini, zbog čega je evakuisano svih 15.000 stanovnika, a kako javljaju ruski mediji najverovatnije se radi o sabotaži. To skladište municije je jedno od najvećih u Habarovskoj… »

ŠŠeššelj: U narodu se prelama, odlučio je da menja stvari

Blic 23.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je na centralnom trgu u Jagodini razgovarao s građanima, kojima je rekao da je optimista pred izbore, jer vidi narod želi da menja stvari. Kako je rekao, svaka vlast… »