Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 23.03.2017

Šešelj: Vučić sedi na dve stolice

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Topola - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, prilikom posete Topoli, izjavio je da jedino on može da pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Niko od ostalih nema šansu kao ja i jedino ja mogu da… »

Obradović: Srpski privrednik i radnik u prvom planu

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Tragičan slučaj D. M. radnika fabrike Goša, koji se ubio na radnom mestu zato što nije imao novca za hranu, jer mu nije isplaćeno više od 30 plata, dokaz je da strani investitori uz podršku režima iznose profit iz Srbije, a doveli su do ruba… »

Đaci knjigu zamenili tabletom

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Kraljevo - Nastavnik postavi zadatak na tabli a učenici ga rešavaju na svojim mestima uobičajena slika jednog časa u srpskoj školi. Jedina razlika u Kraljevačkoj Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” je ta što je tabla digitalna a osnovci umesto u… »

Stamatović: Vratiti obavezno služenje vojnog roka!

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Državu brani vojska, ali i znanje, diplomatija i zdrav, zadovoljan i bogat građanin. Svako ko želi da otme i pedalj naše dedovine od Preševa do Subotice, od Brezovice do Fruške gore, i od Stare planine do Zlatibora, mora znati da ovde živi narod u… »

DSS: Nova nezakonita odluka Republičke izborne komisije

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Brutalno ignorišući odluke Ustavnog suda, Republička izborna komisija je donela nezakonito Uputstvo za sprovođenje glasanja na izborima za predsednika republike, glasovima članova-predstavnika kandidata Aleksandra Vučića, Nenada Čanka i Miroslava… »

Privrednici na sastanku sa predstavnicima vlasti

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Požega - Lokalna vlast je organizovala prvi direktni sastanak sa privrednicima zlatiborskog kraja. Cilj ovog skupa jeste poboljšanje komunikacije između ova dva faktora, jer po rečima Vlada Rajevića, zamenika direktora firme Termo rad, to je osnovni… »

Praznik karate sporta u Borčevoj hali

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Čačak – "Sportska hala Borac će za vikend biti poprište najuspešnijih karatista, jer će svi najbolji u ovom sportu učestvovati na balkanskom takmičenju koje se održava od 24. do 26. marta", izjavio je predsednik Karate federacije Srbije… »

AutoČačak i Britiš Motors predstavljaju nove modele automobila

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Beogradski salon automobila, 53. po redu, otvara se danas, a na njemu će učestvovati i dve čačanske firme "Britiš Motors" i "AutoČačak". Vlasnik kompanije "Britiš Motors", ekskluzivnog prodajno-servisnog centra Jaguar i Land Rover vozila za… »

Peti dan gori deponija Duboki Potok

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Priboj - Deponija Duboki Potok, na magistralnom putu Bistrica - Priboj gori već peti dan, a gust dim, ugrožava meštane Druglića, Kučina i susednih mesta. Jedan naš čitalac poslao nam je fotografije požara sa deponije i tvrdi da se neprijaten miris… »

Human gest čačanskog privrednika Vladimira Ristovića

Glas Zapadne Srbije 23.03.2017
Čačak - Vlasnik čačanske firme "Metalac inženjering" Vladimir Ristović doniraće odeljenju hirurgije čačanske bolnice opremu vrednu 160.000 dinara. "Reč je o 20 komada nosećih postolja za pridržavanje infuzije, koji su nedostajali ovom… »