Izvor: iKragujevac arhiva vesti 23.03.2017

Violina ukradena u Parizu pronađena u Kragujevcu

iKragujevac 23.03.2017
Violina ukradena jednom kolekcionaru u Parizu, a koju je srpska policija pronašla u Kragujevcu, predata je nadležnima na svečanosti u Francuskoj ambasadi. Rad na rasvetljavanju krađe violine vredne nekoliko stotina hiljada evra, kao i saradnja srpskih… »

Implementacija Strategije održivog razvoja grada za budžetsku 2017. godinu

iKragujevac 23.03.2017
Strategija održivog razvoja grada za budžetsku 2017. godinu, čiji je plan implementacije usvojilo Gradsko veće, sadrži 31 projekat/program iz sedam prioriteta: Privreda i preduzetništvo, Ruralni razvoj, Infrastruktura i urbani razvoj, Zaštita… »

Kragujevac dobija Avantura park

iKragujevac 23.03.2017
Turistička organizacija Kragujevca raspisala je tender za nabavku dobara sa pratećim uslugama i radove na izgradnji Avantura parka u tom gradu. Avantura park biće smešten u zoni Šumaričkog jezera, na površini od 800m2. Predviđeno je da se sastoji… »

Završeni radovi u osnovnoj školi Moma Stanojlović

iKragujevac 23.03.2017
Osnovna škola “Moma Stanojlović“, danas je svečano obeležila završetak radova na renoviranju sva tri objekta, u koje su sredstva uložili Nemačka razvojna banka KfW i Grad Kragujevac. Sredstva za finasiranje radova na energetskoj sanaciji… »

Cinaplexx : Repertoar obogaćen sa šest novih filmova

iKragujevac 23.03.2017
Repertoar bioskopa „Cinapexx Kragujevac Plaza“ od danas je obogaćen sa šest novih filmova : 1. Viking – Ruska istorijska akcija sa pričom iz Srednjeg veka koja je promenila Rusiju zauvek. Iz teških vremena mačeva I tamnih zakona krvi, kada je… »

Radnici na određeno više neće moći da dobijaju otkaz kao do sada

iKragujevac 23.03.2017
Savez samostalnih sindikata Srbije pripremio je amandman na Zakon o radu i uputio ga predsedniku Vlade Srbije, ministru za rad, predsednici Skupštine i predstavnicima poslaničkih grupa. Sindikat predlaže da se u zakon unese odredba po kojoj zaposlenom… »

Štrajk u školama : Bez časova 31.marta

iKragujevac 23.03.2017
Unija sindikata prosvetnih radnika najavila je za 31. mart štrajk u školama koje su članice ovog sindikata. Tog dana prosvetari, članovi Unije, neće držati časove. Razlog za jednodnevni štrajk upozorenja je to što država nije ispunila sve… »

Vozači, oprez: Ako vidite ove automobile u Kragujevcu, pazite, jer to su presretači!

iKragujevac 23.03.2017
Pojačane kontrole su nešto što je svakako potrebno kako našem gradu, tako i šire, naročito s obzirom na broj katastrofalnih nesreća o kojima slušamo ili pišemo gotovo svakoga dana. Iako naš portal svakodnevno trpi kritike zbog upozorenja gde… »

Dnevni horoskop za 24. mart 2017.: Važan dan za Bika, povoljni aspekti za Jarca, Devici treba samoća

iKragujevac 23.03.2017
OVAN Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari mogu izgledati i drugačije. Nemojte dozvoliti da Vas zavaravaju. Važno je da razumete… »

Obaveštenje : Sutra bez struje sledeće ulice

iKragujevac 23.03.2017
Najava isključenja struje za petak 24. Mart 2017. godine : - Zbog radova u trafostanici KG 008 dana u vremenu od 10.00 do 14.00 sati, doći će do kraćih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima: Bresnica, Pivara, Beloševac… »