Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 23.03.2017

Rusi donose nova radna mesta u Vranje

Jugmedia 23.03.2017
Ruska kompanija za proizvodnju nameštaja„Mnogo mebel“, otvoriće tokom aprila svoj proizvodni pogon u Vranju, u jednoj od hali kompanije „Jumko“ , najavio je pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Stojković, a konkurs za prijem prvih radnika već… »

Leskovac prvi u Srbiji uradio plan odbrane u ratnom i vanrednom stanju

Jugmedia 23.03.2017
Grad Leskovac je prvi grad u Srbiji koji je svoj plan odbrane usaglasio sa planom odbrane Republike Srbije u ratnom i vanrednom stanju, saopšteno je danas na konferenciji za medije u gradskoj kući. Gradonačelnik Goran Cvetanović istakao je da se tako… »

Radnik pokrao magacin „Tigra“

Jugmedia 23.03.2017
Pripadnici MUP-a u Pirotu, po nalogu višeg javnog tužioca, uhapsili su B.Z. (62) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo pronevera, saopštila je Policijska uprava Pirot. U saopštenju se navodi da se B.Z. tereti da kao… »

Propao 4. pokušaj prodaje “Aha Mure Prvi maj”

Jugmedia 23.03.2017
I četvrta prodaja pirotske fabrike “Aha Mura Prvi maj“ Pirot u stečaju proglašena je neuspešnom, saopštio je stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević. U saopštenju navodi da do 20.marta, do kada je bio rok, niko od zainteresovanih kupaca nije… »

Dete i starac povređeni kao pešaci

Jugmedia 23.03.2017
Dete staro osam godina i muškarac star 89 godina povredjeni su kao pešaci u dve saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile u Nišu. Prema navodima lekara Hitne pomoći, oba pešaka zadobili su povrede glave i prebačeni su u Klinički centar Niš na… »

ŠTA NAM SE DEŠAVA?! Tri samoubistva u Leskovcu za nekoliko dana, svaki dan neko pokuša isto

Jugmedia 23.03.2017
Žena starosti oko 40 godina skočila je jutros oko 6 časova sa zgrade u Radničkoj ulici preko puta benzinske pumpe, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj policiji. Leskovac je pre par dana potreslo i samoubistvo pištoljem bivšeg direktora jedne… »

Tijana Stojiljković predstavila novi SNS informator

Jugmedia 23.03.2017
Master profesorka srpskog jezika i književnosti Tijana Stojiljković predstavila je danas novi informator Srpske napredne stranke, koji je u potpunosti posvećen kandidaturi lidera i aktuelnog premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije… »

Među budućim sudijama i 3 Lebančanke

Jugmedia 23.03.2017
Pri Opštinskom fudbalskom savezu (OFS) u Lebanu, počela je sa radom Škola novih polaznika fudbalskih sudija, među kojima su i tri dame – Marta Petrović, Anastasija Stanković i Tamara Marković. Tu su i njihove buduće kolege sa pištaljkom –… »

Pravoslavlje kao pravoživlje

Jugmedia 23.03.2017
Jovanović, koji je podsetio na značaj radosti i proslavljanja života u Bibliji, je govorio na muzičko-poetskoj večeri u organizaciji Centra za ekonomiku i domaćinstvo u saradnji sa Biblijskom školom iz Leskovca. Na priredbi su nastupila deca iz… »

APSURDNO Pozvao policiju da prijavi pljačku, a momci u plavom njega krvnički pretukli

Jugmedia 23.03.2017
Kad je tridesetsedmogodišnji Miroslav Cicović iz Leskovca pozvao policiju da prijavi pljačku na placu svoga oca, nije ni slutio da će samo sat vremena kasnije u policijskoj stanici zamalo ostati potpuni invalid. U PU Leskovac nam je rečeno da su… »