Izvor: Jug press arhiva vesti 23.03.2017

Rusi u Vranju prave nameštaj

Jug press 23.03.2017
VRANJE Kompanija za proizvodnju tapaciranog nameštaja ,,Mnogo Mebeli“ iz Rusije planira da zakupi 10.000 kvadrata u „Jumku“ u Vranju radi pokretanja posla. Rukovodstvo grada je razgovaralo sa ruskim investitorom i planirano je da u narednih sedam… »

Leskovac prvi usaglasio plan odbrane od poplava sa republičkim

Jug press 23.03.2017
LESKOVAc Grad Leskovac prvi je grad u Srbiji koji je svoj Plan dobrane od poplava usaglasio sa Planom odbrane Republike Srbij rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Ovaj plan je osnovni planski dokument na osnovu kojeg se grad organizuje… »

AOM: Ko je snimao Predraga Blagojevića , urednika “Južnih vesti”

Jug press 23.03.2017
NIŠ Asocijacija onlajn medija izražava duboku zabrinutost zbog slučaja praćenja i snimanja urednika portala „Južne vesti“ Predraga Blagojevića, koji se dogodio u Nišu u utorak, 21. marta uveče. Po svedočenju Blagojevića, nepoznata osoba… »

U opštini Bujanovac 6.500 nelegalnih objekata popisano

Jug press 23.03.2017
BUJANOVAC U opštini Bujanovac do sada je već popisano 6.500 nelegalnih objekata, rekao je za JUGpress građevinski inspektor u toj opštini Jovica Petrušević. U službi urbanizma kažu da je na teritoriji opštine Bujanovac 220 ozakonjenih objekata… »

Omladina SNS delila stranački informator

Jug press 23.03.2017
LESKOVAC Na platou ispred Robne kuće u Leskovcu omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke promovisala je najnoviji broj SNS Informatora, koji su delili sugrađanima. Predstavljajući Informator Tijana Stojiljković je rekla da je u prvom planu… »

Ko će na čelo NUNS-a: Duel predsedničkih kandidata Bodrožića i Lekića

Jug press 23.03.2017
BEOGRAD (Cenzolovka) Novinari Željko Bodrožić i Slaviša Lekić, kandidati za prvog čoveka NUNS-a, za Cenzolovku govore o devastiranim medijima, uticaju politike i novca na njih, o uplašenim i poniženim novinarima koji ćute, ali i o ulozi NUNS-a u… »

Dodeljene subvencije poljoprivrednicima Pečenjevca i okoline

Jug press 23.03.2017
LESKOVAC U Pečenjevcu je danas podeljen 71 ugovor za subvencije poljoprivrednim proizvođačima iz ovog i okolnih mesta. Oni su sredstva dobili na osnovu konkursa koji je raspisao Fond za razvoj poljoprivrede grada Leskovca. Podeli ugovora je… »

Obeležena 18. godišnjica NATO bombardovanja

Jug press 23.03.2017
NIŠ Danas je u Domu vojske obeležena 18. godišnjica od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju. Danu sećanja pod nazivom “Da se ne zaboravi” prisustvovali su preživeli branioci Srbije 1999. godine, predstavnici društvenog I javnog života… »

“Stop vršnjačkom nasilju” u Bujanovcu

Jug press 23.03.2017
BUJANOVAC U Sportskoj hali“ Mladost“ u Bujanovcu danas je odigrana fudbalska utakmica u okviru kampanje “ Stop vrsnjackom nasilju“ izmedju ekipa “Plavci” koji su činili pripadnici Policijske stanice I “Brankovci” ya koju su igrali đaci … »

Gradonačelnik na poljoprivrednom gazdinstvu Stevanovića

Jug press 23.03.2017
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je danas poljoprivredno gazdinstvo porodice Stevanović u Pečenjevcu. Ova porodica na devet hektara zemlje gaji razne poljoprivredne kulture kao što su jabuke, višnje, kruške, kukuruz… »