Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2017

Peconi upucan sa 5 metaka: Napadač sedeo za susednim stolom

Kurir 23.03.2017
Posle žučne rasprave, u kojoj su letele i stolice, vlasnik TV Hepi Predrag Ranković u hotelu „Prag“ pogođen u nogu sa pet metaka, a glava mu povređena kada ga je napadač gađao flašom. BEOGRAD - Poznati privrednik i vlasnik TV Hepi Predrag… »

Uputstva za glasanje na KiM: Izbori uz podršku OEBS, za sprovođenje zaduženi RIK i birački odbori

Kurir 23.03.2017
BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas dva sata posle ponoći Uputstvo za sprovođenje glasanja na izborima za predsednika Srbije 2. aprila ove godine na Kosovu i Metohiji. Za izbore na KiM se procenjeno da bez podrške… »

(Video) Minut ćutanja u Londonu: Evo kako Britanci odaju poslednju počast žrtvama terorizma!

Kurir 23.03.2017
Poslanici britanskog parlamenta, kao i građani širom zemlje odaju poslednju počast žrtvama jučerašnjeg napada u Londonu. Četrdesetak osoba je povređeno kada se bradati muškarac u crnom u sredu poslepodne automobilom zaleteo na Vestminsterskom… »

Advokati predlažu Vučiću da tuži Jeremića i Jankovića: Premijer da podnese 100 krivičnih prijava

Kurir 23.03.2017
Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović izjavila je danas da su advokati predložili Aleksandru Vučiću da podnese 82 krivične prijave protiv Vuka Jeremića i 14 protiv Saše Jankovića. Ona je naglasila da Vučić do sada… »

Ministar Stefanović: Lažne optužbe Policijskog sindikata Srbije

Kurir 23.03.2017
BEOGRAD - Ministar untrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefаnović izjavio je danas da iz njegovog kаbinetа nije dаt ni pisаni ni usmeni nаlog o ponаšаnju policijskih službenikа i ostvаrivаnju njihovih zаkonskih prаvа povezаnih sа… »

(Video) Procurio snimak divljanja teroriste na mostu: Žena se spasla jezivim skokom u Temzu!

Kurir 23.03.2017
Dan nakon terorističkog napada ispred zgrade britanskog parlamenta, policija i dalje pretpostavlja da je reč o "islamskom terorizmu". U međuvremenu, procurio je jeziv snimak divljanja na Vestminsterskom mostu. S obzirom da je kamera bila poprilično… »

(Video) Scene apokalipse u Ukrajini Stravična eksplozija razorila Balakleju, evakuisan čitav grad!

Kurir 23.03.2017
Skoro svi stanovnici Balakleje evakuisani su zbog ogromnog požara i eksplozije u skladištu municije u tom gradu, najvećeg u celoj Ukrajini. Posle najjače eksplozije izbio je velik požar, a zatim je odjeknulo je još nekoliko manjih eksplozija. Na… »

Vučić na otvaranju novog pogona u Rumi: Ovde sve vrvi od života i novih fabrika!

Kurir 23.03.2017
RUMA - Premijer Aleksandar Vučić danas je boravio u poseti Rumi gde je otvorio novi pogon u fabrici Hačinson i naglasio da su u tom gradu, samo u martu, čak 124 žitelja dobila posao. Foto: Printscreen Pink Reč je o francuskom proizvođaču gumenih… »

Uhapšeni vozač u Belgiji je francuz: Nije terorista, bio je pijan i bežao od policije

Kurir 23.03.2017
Vozač koji je danas uhapšen jer je pokušao kolima da uleti među ljude u glavnoj trgovačkoj ulici u belgijskom gradu Antverpenu, francuski je državljanin, saopštilo je danas belgijskog tužilaštvo. Francuske vlasti veruju da je verovatno bio pijan… »

(Video) Ovim ruskim čudom Srbi su uništili ponos NATO-a Pogledajte kako je izgledalo obaranje stelta

Kurir 23.03.2017
Pri obeležavanju Dana sećanja na stradale tokom agresije NATO, kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu je postavljen raketni sistem S-125 Neva. Tim sistemom je pre 18 godina oboren američki bombarder “stelt tehnologije” F-117. Prisustvujući postavljanju… »