Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 23.03.2017

Odobrio učešće vojske BiH na proslavi Dana srpske: Poslanici smenili zamenika ministra odbrane

Kurir 23.03.2017
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH smenio je danas zamenika ministra odbrane BiH Seada Jusića. Prethodno taj dom parlamenta nije izglasao smenu ministarke odbrane BiH Marine Pendeš i jednog od njenih zamenika Borisa Jerinića. Za smenu… »

Tragičan kraj potrage u Donjoj Gradini: Pronađeno telo tinejdžerke u reci

Kurir 23.03.2017
Identifikacijom beživotnog ženskog tela pronađenog sinoć u koritu reke Une u Donjoj Gradini, utvrđeno je da se radi o maloletnoj devojci iz Prijedora, koja je 5. marta nestala u reci Sani – saopšteno je iz prijedorskog Centra javne bezbednosti. Za… »

Lavrov: U Makedoniji opasno, Crna Gora žrtvovala odnose sa Rusijom

Kurir 23.03.2017
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji i izrazio žaljenje zbog Crne Gore koja je, kako kaže, popustila pred ulatimatumom - ili Rusija ili NATO. Lavrov Hopes… »

Stravična nesreća u crnoj gori Kamion natovaren peskom pao na kamionet sa 12 metara i smrskao vozača

Kurir 23.03.2017
U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Buljaricama poginula je jedna osoba. Do nesreće je došlo kada je kamion natovaren pijeskom u kome u tom trenutku nije bilo vozača, a koji je bio parkiran na uzvišenju, počeo da se kreće i sa visine… »

Užas: Banjalučki Arkan pijan skočio na glavu u prazan bazen!

Kurir 23.03.2017
BANJALUKA - Ranko Marjanović zvani Arkan (32) iz Kmećana kod Banjaluke teško je povređen kada je pijan skočio u prazan bazen u bašti kafea "Intermeco" u banjalučkom naselju Lauš. Nesreća dogodila se dva sata posle ponoći i očevici tvrde da je… »

Crnogorac zbog pravoslavlja napustio islam: Porodica ga se odrekla, ali slavi svoju slavu!

Kurir 23.03.2017
ULCINJ - Ulcinjanin Stefan Todorović (27) je pre sedam godina prešao iz islama u pravoslavlje. Ovoj njegovoj odluci porodica se žestoko useprotivila ali on nije odustao. Stefan je pre nego što je prešao iz islama u pravoslavlje imao tipično… »

Skandal u Igalu: Dovela ćerkicu (2) na terapiju, a fizioterapeut joj slomio ruku!

Kurir 23.03.2017
Prema rečima majke deteta, koje u maju puni dve godine, Ane Brnjade, fizioterapeut u institutu "Simo Milošević" u Igalu je slomio ruku njene ćerke tokom redovne terapije. Ana je primetila da je terapeut bio grublji prema detetu tokom vežbi, nije bila… »

Makedonske banke u problemu: Pune keša jer niko ne uzima kredite

Kurir 23.03.2017
Makedonske banke su pune novca,a prema izveštajima Narodne banke Makedonije, povećana je denarska štednja, ali je smanjena kreditna aktvnost. Zbog toga NBM pokušava da spreči pretvaranje novca u devize, pa bankama nudi trezorske zapise po povoljnim… »

Hrvatska u panici: Ako se nastavi trend smanjenja stanovništva, biće ih duplo manje od Srba

Kurir 23.03.2017
Ukoliko se nastave postojeći trendovi izumiranja i iseljavanja stanovništva, Hrvatska bi za deset godina mogla pasti na tri miliona stanovnika, a u idućih pet do deset godina mogli bi se urušiti penzijski, zdravstveni i obrazovni sistem, te sistem… »

Hrvati bi da prihvate evro: Ali samo u turističkoj sezoni

Kurir 23.03.2017
Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Maro Kristić, gostujući na hrvatskoj N1 televiziji, najavio je novu, veliku inicijativu ove političke platforme. Na Jadranu bi se od ovog leta mogli koristiti evri. Naime, njihov predlog je da se od ove… »