Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Tamo gde je velika prolećna rasprodaja

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Pred uskršnje praznike, RODA je odlučila da obraduje potrošače VELIKOM PROLEĆNOM RASPRODAJOM u toku predstojećeg vikenda, u okviru koje će im pružiti priliku da uštede kupovinom proizvoda po sniženoj ceni i do 70 odsto. U svim RODA prodajnim… »

Vežbati “core” ne znači samo raditi trbušnjake…

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Znate li šta je tačno “core”? Sve donedavno mislila sam da se jednostavno radi o mišićima stomaka, onima koji su “središte” našeg tela. Ispostavilo se da je to samo delimično tačno, jer „core“ obuhvata širu regiju. ”Osim trbušnih… »

Muškarci odgovaraju: Zašto kažu “Volim te” čak i kada to ne misle?

Lepota i zdravlje 23.03.2017
O da, muškarci nekad kažu “Volim te” čak i kada to ne misle. Ni sama nisam verovala, ali nekoliko mojih prijatelja mi je potvrdilo da su i sami makar jednom izustili ovu, kako poni kažu “belu laž”. Naravno zaintrigirao me je zašto govore ono… »

#ProFemina 2017: Iva Chu: Za mene kažu da sam “emocionalni nudista”

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Peta ProFemina konferecija održaće se 11. aprila, u Mikser Hausu. U panelu „Lepota bez filtera“ videćemo i čuti Ivu Čulić, poznatiju kao Iva Chu, koju možemo predstaviti kao diplomiranu novinarku, devojku čiji insta profil ima više od… »

Street style: Proleće je, zamenite boje!

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka Najlepše vreme u godini je zvanično stiglo, zagrlimo ga lepršavošću! Iz tamnijih nijasni izađite u jarke i vedre, pa ćete polako preći u one nežne i toplije nijanse koje sunce najviše voli. Dok ne vidite… »

Crni hajlajter – da, dobro ste pročitali!

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Danas je hjlajter definitivno jedan od onih must have proizvoda u svakom ženskom neseseru, složićete se?! No, to ni ne čudi s obzirom na to da je on instant rešenje za blistav i svež ten. Najpre smo se susreli s onim jednobojnim, potom i sa onim u… »

Uskršnji nail trend čija popularnost raste na Pinterestu (+video)

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Uskrs je sve bliže, pa ne čudi što raste popularnost ovog nail art stila koji podseća na mini Cadburry’s jaja. Prema statistikama sa Pinteresta, pretraga za fotografijama koje prikazuju ovaj trend od početka godine narasla je za čak 500 posto… »

Joga sa Ana Marijom: Vežbe za mršavljenje (VIDEO)

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Vežbe za mršavljenje treba raditi tri do pet puta nedeljno. Dobro je da vežbe za mršavljenje kombinujete sa kardio vežbama kao što su vožnja bicikla, trčanje, brzo hodanje ili preskakanje konopca. Ovog četvrtka Ana Marija vam pokazuje joga vežbe… »

L&Z BEAUTY BAG: BURЯA Active Age Defense noćni krem

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Foto: PR KAKO DELUJE? Umiruje, hrani i podstiče regeneraciju kože, povećava njenu čvrstinu i elastičnost, vidljivo ublažava postojeće bore i usporava proces starenja. U ČEMU JE TAJNA? U njenoj bogatoj formulaciji koja obezbeđuje koži i neophodnu… »

Na terapiji: Nećete me pridobiti

Lepota i zdravlje 23.03.2017
Lidija Ćulibrk, urednica magazina “Lepota&Zdravlje”, specijalista zdravstvene psihologije Morate celim svojim bićem da verujete ako želite da nastavite da izučavate jogu, kaže mi jedan joga guru. Pravila edukaciju su striktna i morate da ih… »