Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 23.03.2017

Rumenačka ulica u petak bez vode

Moj Novi Sad 23.03.2017
U petak, 24. marta, od 8 do 15 sati bez vode ostaje deo Rumenačke, od ulice Kornelija Stankovića do ulice Oblačića Rada, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

FOTO: Pri kraju radovi na rekonstrukciji ulice Delfe Ivanić u Kaću

Moj Novi Sad 23.03.2017
Prema trenutnoj dinamici, radovi gotovi početkom naredne nedelje. Kako javljaju iz kabineta gradonačelnika Novog Sada, Miloš Vučević obišao je danas radove na sanaciji saobraćajnih površina u radnoj zoni u naselju Kać. Lokacija gde se izvode… »

Besplatna pripremna nastava na novosadskoj Visokoj poslovnoj školi

Moj Novi Sad 23.03.2017
Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu poziva sve srednjoškolce, buduće studente, na pripremnu nastavu za polaganje kvalifikacionog ispita za upis u narednu školsku godinu. Nastava će se organizovati po grupama i predviđeno je 25… »

Novosadski Dom zdravlja obeležava Nedelju zdravih zuba

Moj Novi Sad 23.03.2017
Povodom obeležavanja Nedelje zdravih zuba, od 27. marta do 2. aprila, pod sloganom "I stomatolog je moj lekar" Dom zdravlja "Novi Sad" i ove godine učestvuje u zdravstveno promotivnoj akciji. Ovu manifestaciju organizuje Gradski Crveni krst, a ovaj… »

NOVI SAD: Policija zaplenila marihuanu, heroin i tablete

Moj Novi Sad 23.03.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivične prijave protiv osam osoba iz Novog Sada, Vrbasa, Temerina, Čerevića i Vajske, osumnjičenih za neovlašćeno držanje opojnih droga. Na različitim lokacijama u Novom Sadu, kod sedam lica… »

Isključenja struje za petak, 24. mart

Moj Novi Sad 23.03.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Beočinu, Veterniku, Sremskim Karlovcima i Čeneju. Novi Sad: - od 8 do 13 sati: Trg Republike 14, 16 i 18. Sremska Kamenica: - od… »

Vreme danas: Sunčano i toplo, najviša dnevna u NS do 24°C

Moj Novi Sad 23.03.2017
Danas u Srbiji toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 22 do 26 stepeni. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i jak, jugoistočni, a jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 14 stepeni, saopštio je RHMZ. U Novom Sadu će takođe biti toplo, ujutru… »

Oprez: Lekovi protiv bolova mogu biti opasni po zdravlje

Moj Novi Sad 23.03.2017
Određeni analgetici povećavaju rizik od srčanog zastoja, upozoravaju danski naučnici, koji su u studiji pokazali da su češće korišćena sredstva protiv bolova, kao što su ibuprofen i diklofenak, u pojedinim slučajevima izazvali neželjena… »

NSPM: Vučić favorit, slede Jeremić, Janković i Preletačević

Moj Novi Sad 23.03.2017
Nova srpska politička misao je objavila istraživanje javnog mnjenja po kom je Aleksandar Vučić favorit na predsedničkim izborima, dok se iza njega nalaze Vuk Jeremić, Saša Janković i Luka Maksimović. Na pitanje za koga bi glasali da se sledeće… »

Jednostavnije do radnih dozvola za rad u Slovačkoj

Moj Novi Sad 23.03.2017
Slovački parlament je posle skandala sa prevarnim radnicima iz Srbije koje su u fabrike u Slovačkoj dovodile sumnjive agencije, usvojio izmene Zakona o strancima kojima ubrzava postupak izdavanja radnih dozvola, omogućava sezonskim radnicima da ne… »