Izvor: Mondo arhiva vesti 23.03.2017

Snaga Zvezde: Spanulisov "krompir" posle 14 godina

Mondo 23.03.2017
Od 2003. do danas "na" Vasilisu Spanulisu smenilo se na stotine košarkaša, ali niko osim Lazića i Dangubića nije ga zadržao bez poena. U žestokoj borbi najboljih odbrana Evrolige, u punoj Kombank areni, Olimpijakos je pobedio Crvenu zvezdu mts… »

Ranjavanje Peconija:Policija traga za Ž.R. (video)

Mondo 23.03.2017
Za napad na Predraga Rankovića Peconija u hotelu "Prag" sinoć u Beogradu osumnjičen je biznismen Ž. R, javljaju beogradski mediji. Foto: printscreen/Tanjug Beogradska policija od sinoć traga za kontroverznim biznismenom Ž.R. zbog sumnje da je sinoć… »

Racija zbog napada, London u šoku (foto, video)

Mondo 23.03.2017
Britanska policija uhapsila je osam osoba u vezi napada u Londonu. Poslednji bilans - četvoro mrtvih, 29 ranjenih. Hapšenja su izvršena na šest različitih adresa, u Londonu u Birmingemu i na drugim mestima u zemlji, rekao je šef antiterorističke… »

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS

Mondo 23.03.2017
Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Aleksandra Vučića i Milenka Jovanova. Foto: Mondo/ Goran Sivački Advokat Vladimir Gajić je izjavio da je Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne… »

Lebron Džejms: Jokić je veoma, veoma dobar igrač!

Mondo 23.03.2017
"Ma, to je bio samo potez", rekao je Jokić o duelu sa Džejmsom, koji retko hvali rivale, ali... "On je dobar igrač. Veoma, veoma dobar". Ovo je jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, rekao kada su ga pre utakmice Denver Nagets -… »

Jeremić u klinču sa Narodnom bankom

Mondo 23.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić smatra da je on najozbiljniji protivnik Aleksandru Vučiću na izborima i da sumnja u rezultate istraživanja prema kojima Vučić ima vise do 50 odsto podrške, a on je tek četvrti ili peti. Foto: Mondo/ Goran… »

Stefanović: Lažne tvrdnje Policijskog sindikata

Mondo 23.03.2017
Ministar untrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefаnović izjavio je danas da iz njegovog kаbinetа nije dаt ni pisаni ni usmeni nаlog o ponаšаnju policijskih službenikа i ostvаrivаnju njihovih zаkonskih prаvа povezаnih sа izborima. Foto… »

Sabotaža: Evakuisan čitav grad (foto, video)

Mondo 23.03.2017
Veliki požar izbio je jutros u skladištu municije u gradu Balakleja u Ukrajini, zbog čega je evakuisano svih 15.000 stanovnika, a kako javljaju ruski mediji najverovatnije se radi o sabotaži. Foto: youtube/printscreen To skladište municije je jedno… »

Šešelj: U drugi krug, kad pobedim bašibozuk

Mondo 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Foto: Promo: SRS "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu… »

Hačinson se širi - novi pogon u Rumi

Mondo 23.03.2017
Francuski proizvođač gumenih creva za rashladne uređaje na automobilima, Hačinson (Hutchinson), otvorio je danas novi proizvodni pogon u Rumi, a svečanosti je prisustvovao premijer Srbije Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug/Rade Prelić Premijera su… »