Izvor: N1 Info arhiva vesti 23.03.2017

RIK: Opozicija nema razloga da sumnja u izbore na Kosovu

N1 Info 23.03.2017
Predsednik Republičke izborne komisije Vlаdimir Dimitrijević saopštio je da opozicijа nemа nijedаn rаzlog dа sumnjа u legitimitet izbornog procesа nа Kosovu i Metohiji tokom izborа zа predsednikа Srbije 2. аprila. On je to izjavio pošto… »

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS i Vučića

N1 Info 23.03.2017
Advokat Vladimir Gajić izjavio je da je Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke (SNS), njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka Jovanova zbog… »

NBS: Nismo tražili podatke, Jeremić da se izvini

N1 Info 23.03.2017
Narodna banka Srbije saopštila je da nije tražila podatke građana koji su davali donacije predsedničkim kandidatima i zatražila izvinjenje Vuka Jeremića jer je izneo suprotan stav. Centralna banka je u saopštenju njegovu tvrdnju nazvala "grubom… »

Policijski sindikat: Na miting samo uz odobrenje ministra

N1 Info 23.03.2017
Policijski sindikat Srbije je saopštio da se sindikatu javio veliki broj policajaca iz svih Policijskih uprava po Srbiji koji navode da im je zabranjeno prisustvo predizbornim skupovima predsedničkih kandidata. "Policajcima po Srbiji je od utorka na… »

Izložen raketni sistem koji je 1999. oborio "nevidljivog"

N1 Info 23.03.2017
Kod Vojnog muzeja u Beogradu na Kalemegdanu danas je postavljen raketni sistem S-125 Neva kojim je pre 18 godina oboren američki bombarder "stelt tehnologije" F-117. Sitem je postavljen povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale tokom agresije NATO… »

Stamatović: Vratiti obavezno služenje vojnog roka

N1 Info 23.03.2017
Predsednički kandidat Milan Stamatović, u razgovoru sa građanima Novog Sada, je rekao da će kao predsednik države inicirati vraćanje obaveznog služenja vojnog roka. "Uskoro će pun vek, otkako je, u oslobodilačkom naletu velike srpske vojske… »

Violina ukradena kolekcionaru u Parizu nađena u Kragujevcu

N1 Info 23.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović prisustvovao je u Ambasadi Francuske u Beogradu svečanosti koja je priređena povodom vraćanja violine ukradene jednom kolekcionaru u Parizu, a koju je srpska policija pronašla u Kragujevcu. Rad… »

Majke Srebrenice najavljuju novu tužbu protiv Srbije

N1 Info 23.03.2017
Na pres konferenciji koju je organizovalo Udruženje Majki enklava Srebrenica i Žepa, Munira Subašić je izjavila da žrtve genocida neće odustati od pravde i da će tužiti Srbiju ponovo. "Želim da se zahvalim timu koji je radio zajedno sa Bakirom… »

Udruženje sindikata penzionera: Ne glasajte za Vučića

N1 Info 23.03.2017
Udruženje sindikata penzionera Srbije pozvalo je penzionere da svoj glas na predstojećim predsedničkim izborima ne daju kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću koji, kako navode, "vara penzionere, krade njihovu imovinu i uništava… »

Eksplozija u vojnoj bazi u Albaniji, dve osobe povređene

N1 Info 23.03.2017
U eksploziji u vojnoj bazi na zapadu Albanije lakše su povređene dve osobe, saopštilo je Ministarstvo odbrane. U eksploziji u sredu vodnik je zadobio povrede ruke i noge, a povređen je i civil iz agencije za vazdušni saobraćaj. Eksplozija se desila… »