Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 23.03.2017

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS i Vučića

Nedeljnik 23.03.2017
Krivična prijava podneta je jer postoji osnovana sumnja da je SNS kao pravno lice izvršila krivično delo lažno prijavljivanje, Vučić za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i Milenko Jovanov za krivično delo lažno prijavljivanje… »

Od 27. marta do 9. aprila izložba Velikani grafičkog dizajna u KC Gradu

Nedeljnik 23.03.2017
U Velikoj galeriji KC Grada moći ćemo da vidimo skoro sva izdanja koja su Mašići izdali u više edicija. U okviru izložbe održaće se razgovor o ulozi i važnosti njihove izdavačke delatnosti. Kulturni centar Grad će predstaviti i svoje prvo… »

Tužba Nataše Jeremić i 82 prijave Vučićevih advokata, ko preti smrću Nenadu Čanku, RIK o krađi glasova na Kosovu: Šta…

Nedeljnik 23.03.2017
Kako je protekao jučerašnji dan u iščekivanju predsedničkih izbora. TUŽBA NATAŠE JEREMIĆ I ODGOVOR NAPREDNJAKA - Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša podnela je krivičnu prijavu protiv SNS, njenog lidera Aleksandra Vučića… »

Najveće istraživanje o istraživanjima, kako je ranjen Predrag Ranković Peconi, terorizam ponovo udara: Vaš brifing za…

Nedeljnik 23.03.2017
Na kioscima je novi Nedeljnik. Druge najvažnije teme dana + Pogledajte naslovne strane dnevne štampe. ŠEST NAJVEĆIH AGENCIJA ZA NEDELJNIK: KO DOBIJA NA IZBORIMA: Samo u novom Nedeljniku postavljena su pitanja šta znače istraživanja, koji su… »

I Jeremić i Janković bi pobedili Vučića u Beogradu: Istraživanje Ninamedije za Nedeljnik

Nedeljnik 23.03.2017
U slučaju da se u drugom krugu nađu Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić, sadašnji premijer bi u glavnom gradu izgubio sa većom razlikom nego u slučaju da mu se suprostavi Saša Janković, ali i Janković bolje stoji od Vučića koji ima prednost u… »

Čitajte u Nedeljniku: Kako su Rusi uzeli Agrokor Todoriću

Nedeljnik 23.03.2017
Na osnovu do sada procurelih informacija dve ruske banke, najveći poverioci njegove kompanije, nude dosadašnjem gazdi najveće regionalne kompanije 20 odsto vlasništva. Kost u grlu zbog koje se Todorić zagrcnuo bila je Merkator, koga je kupio… »

Šest najvećih agencija za Nedeljnik: Ko pobeđuje, šanse u drugom krugu, ko vodi u Beogradu, za koga su socijalisti i…

Nedeljnik 23.03.2017
U novom broju Nedeljnika objavljena su ekskluzivna istraživanja koja su za naš list radile naše najpoznatije agencije Demostat, Ninamedia, Faktor plus, Ipsos Stratedžik marketing, CeSID i Nova srpska politička misao, sa komentarima istraživača i… »

Zoran Panović: Azem Vlasi je predvideo povratak "presvučenih radikala" - Čitajte u Nedeljniku

Nedeljnik 23.03.2017
Sedim sa Azemom Vlasijem u restoranu beogradskog hotela "Slavija" gde se sad nalazi restoran "Mala Slavija" i ćaskamo. I tada zaista nisam mogao zamisliti da će se radikali (u bilo kom obliku, pa i naprednjačkom reformisanom) vratiti na vlast u Srbiji… »

Zašto penzioneri uvek glasaju za vlast-čitajte u Nedeljniku

Nedeljnik 23.03.2017
Penzioneri su svuda na svetu bitno biračko telo, ali ispada da kod nas imaju dominantnu ulogu. U doba Miloševića penzioneri su označeni kao njegova glasaška mašina. Nedavne ankete pokazuju da su penzioneri većinom za Vučića, što postavlja… »

Heineken bi mogao da bude zabranjen u Mađarskoj zbog petokrake

Nedeljnik 23.03.2017
Desna vlada premijera Viktora Orbana, suočena s izborima u aprilu naredne godine, kaže da joj "moralna obveza" nalaže da zabrani komercijalnu upotrebu simbola poput svastike, srpa i čekića i crvene zvezde. Crvena zvezda brenda piva Heineken mogla bi… »