Izvor: Novi magazin arhiva vesti 23.03.2017

Identifikovan osumnjičeni za napad na Peconija

Novi magazin 23.03.2017
Policija je identifikovala osobu za koju se sumnja da je pucala na Predraga Rankovića Peconija. Identifikovani Ž.R. još nije uhapšen, nezvanično saznaje N1. Predrag Ranković Peconi ranjen je vatrenim oružjem u sredu uveče u hotelu Prag u Ulici… »

DJB: Vučić planira da fiktivnim glasovima sa KiM pobedi u prvom krugu

Novi magazin 23.03.2017
Pokret "Dosta je bilo" ocenio je danas da aktuelni premijer i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova i Metohije ostvari pobedu već u prvom krugu. U saopštenju "Dosta je bilo" navodi se da… »

Policija: Napadač u Londonu identifikovan kao Halid Masud

Novi magazin 23.03.2017
Napadač na zgradu Parlamenta u Londonu i pešake na mostu Vestminster identifikovan je kao pedesetdvogodišnji Britanac Halid Masud, saopštila je danas britanska policija. Masud je imao krivični dosije, ali u novije vreme nije bio pod istragom, niti je… »

Advokat: Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova

Novi magazin 23.03.2017
Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS… »

NSPM: Sadašnja vlast bolja od prošle za 43,3 odsto ispitanih građana

Novi magazin 23.03.2017
Prema istraživanju Nove srpske političke misli (NSPM) 43.3 odsto građana misli da je aktuelna vlast bolja od one koja je bila u Srbiji do 2012. godine, a isto toliko građana kaže da danas živi isto kao i tada. Istraživanje je sprovedeno telefonom… »

Poslovanje Merkatora S stabilno, obaveze se izmiruju na vreme

Novi magazin 23.03.2017
Kompanija "Merkator S" u Srbiji, koja je deo "Agrokor koncerna", stabilno posluje i u potpunosti i na vreme izmiruje sve obaveze prema državi i zaposlenima, izjavio je danas generalni direktor te kompanije Aleksandar Seratlić na sastanku sa ministrom… »

Stefanović: Lažne optužbe Policijskog sindikata Srbije

Novi magazin 23.03.2017
Ministar untrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefаnović izjavio je danas da iz njegovog kаbinetа nije dаt ni pisаni ni usmeni nаlog o ponаšаnju policijskih službenikа i ostvаrivаnju njihovih zаkonskih prаvа povezаnih sа izborima, niti… »

Požar u skladištu municije u Ukrajini

Novi magazin 23.03.2017
Eksplozija je jutros izazvala požar i seriju detonacija u skladištu municije u gradu Balakleja u Ukrajini nakon čega je evakuisano 20.000 stanovnika. Mediji prenose da su zvaničnici rekli da se radi o sabotaži, navodi Bi-Bi-Si (BBC). Ukrajinska… »

Šešelj: Jedino ja mogu da kontrolišem Vučića

Novi magazin 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je veoma važno da na predstojećim predsedničkim izborima bude izabran kandidat koji je u stanju da sa predsedničke funkcije kontroliše aktuelnog premijera… »

Muslin: Igraćemo u najjačem sastavu koji Srbija ima

Novi magazin 23.03.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će protiv Gruzije konačno imati sve igrače na raspolaganju i da će na teren izaći najjača ekipa do sada. "Do sada nismo na raspolaganju imali ekipu koja je bila u mojoj… »