Izvor: Pametni telefoni arhiva vesti 23.03.2017

Apple predstavio specijalnu, crvenu verziju iPhone 7 telefona! (VIDEO)

Pametni telefoni 23.03.2017
Apple je skoro pa u tajnosti predstavio nekoliko svojih novih proizvoda, uključujući i crveni iPhone 7 i 7 Plus. Evo kako ti telefoni izgledaju i šta je sve zapravo novo kod njih… Odmah da vam kažemo da iPhone 7 i 7 Plus ne dolaze sa novim… »

Gde preuzeti Super Mario Run igricu i kako je instalirati? (VIDEO)

Pametni telefoni 23.03.2017
Super Mario Run igrica je postala dostupna za Android uređaje. Evo gde da je preuzmete i kako da je instalirate. Još od decembra, prošle godine, svi čekamo najavljivanu Super Mario Run igricu za Android uređaje. Znali smo da će ona biti lansirana i… »

Apple je lansirao novu aplikaciju Clips!

Pametni telefoni 23.03.2017
Nova aplikacija koju je Apple lansirao naziva se Clips. U pitanju je neka vrste kombinacije Snapchat i iMovie aplikacija u jednu, Clips aplikaciju. Poput Snapchat ili Instagram aplikacija, Clips vam omogućava da delite fotografije i video snimke koji… »

Apple je predstavio nove iPhone SE telefone gde je rešio njihov najveći problem!

Pametni telefoni 23.03.2017
Apple je u pre dva dana, veoma tiho, predstavio nove iPhone SE telefone čija je memorija za skladištenje podataka unapređena. Stariji modeli iPhone SE telefona su dolazili sa 16 i 64 GB interne memorije što je često bio problem, pogotovu za model sa… »

Apple je predstavio novi iPad koji je znatno povoljniji!

Pametni telefoni 23.03.2017
Apple je predstavio novi iPad čija cena nije tako visoka kao što obično biva. Pogledajte šta on donosi, koju su mu karakteristike i cena... Novi iPad ima ekran dijagonale 9.7 inča, a košta 329$. U poređenju sa iPad Pro koji takođe ima ekran 9.7… »

Preuzmite podrazumevanu pozadinu novog Android O operativnog sistema!

Pametni telefoni 23.03.2017
Evo gde možete preuzeti pozadinu novog Android O operativnog sistema, u punoj rezoluciji. Google je pre par dana zvanično lansirao Android O za programere. Slobodno možemo reći da nova verzija Android-a donosi mnoge nove funkcije i unapređenja… »