Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Kremlj očekuje da će Ukrajina razmotriti odluku

Politika 23.03.2017
Ovo je izuzetno nesrećno rešenje i, naravno, očekujemo da ta odluka do takmičenja bude revidirana, kao i da će ruska učesnica nastupiti na njemu, rekao je Dmitrij Peskov. „Slučaj Samojlova”, kako bi već mogla da se nazove tragikomična priča… »

Ko se ogrešio o heroje?

Politika 23.03.2017
Mart je dobio ime po rimskom bogu rata, Marsu, a kod Srba i drugih slovenskih naroda nazivao se i suhi, brezen i letnik, a na staroslovenskom i derikoža… Oni gledaoci koji bez zadržavanja menjaju TV kanal uživali su ovih dana u slikama prvog dana… »

Deca starijih majki lepše se ponašanju

Politika 23.03.2017
Starije mame su manje sklone verbalnom i fizičkom kažnjavanju dece nego što je to slučaj s mlađim ženama. Za sve majke koje su to postale u poznijim godinama, dobra vest stiže od grupe danskih naučnika koji su utvrdili da su deca takvih roditelja… »

Tuširanje hladnom vodom sagoreva masne naslage

Politika 23.03.2017
Istraživači iz Holandije doveli u vezu epidemiološke razmere dijabetesa tipa 2 sa globalnim zagrevanjem, jer se u ljudskom telu u toplim uslovima usporava proces sagorevanja kalorija. Još je Hipokrat, otac medicine, zagovarao kupanje hladnom vodom, a… »

Triler u režiji modnog kreatora Toma Forda i u srpskim bioskopima

Politika 23.03.2017
Posle srpske premijere na nedavno održanom 45. Festu u Beogradu, drugi igrani film modnog kreatora Toma Forda – „Noćne zveri” biće prikazivan u domaćim bioskopima. Triler, koji je na prošlogodišnjem venecijanskom festivalu nagrađen priznanjem… »