Izvor: Pravda arhiva vesti 23.03.2017

Blumberg: Putin preko Sberbanke i Agrokora preuzima Hrvatsku!

Pravda 23.03.2017
Kako tvrdi uticajni američki list, Putin i njegovi "politički saveznici u regionu" osećaju se ohrabreni u svom pritisku da povećaju svoj uticaj nakon izbora predsednika Donalda Trampa u SAD-u i uspona populističkih pokreta u Evropi. Najveća hrvatska… »

Dačić oštro pripretio socijalistima: "Da vam nije palo napamet da glasate za Jeremića"

Pravda 23.03.2017
Lider SPS Ivica Dačić pripretio je predsednicima opštinskih odbora da slučajno nekome ne padne na pamet da glasa za kandidata Vuka Jeremića a da to prenesu i članstvu. Na sastanku vrha socijalista pre dva dana sa predsednicima odbora na lokalu… »

Projekat 1.500: Ovakvu će opremu imati srpski vojnici budućnosti

Pravda 23.03.2017
Snage za hitno reagovanje Vojske Srbije dobiće novu, supermodernu opremu, uglavnom iz inostranstva. Specijalci će sa novom opremom biti daleko sposobniji u noćnim borbama, pošto će biti opremljeni najmodernijom optikom. Kako je rekao načelnik Uprave… »

Gugl gubi milione

Pravda 23.03.2017
Najmanje četiri velike američke kompanije povukle su milione dolara uloženih u reklamiranje na Guglu zbog pojavljivanja njihovih reklama na stranicama sa ekstremističkim sadržajem. Telekomunikacioni giganti AT&T i Verizon, rentakar kompanija… »

Srbija jača kontrolu: Posle pretnje iz Turske združene snage vojske i policije na nogama!

Pravda 23.03.2017
Spremljene su i opcije u slučaju da Turska pusti jedan broj izbeglica ka Evropi, pa će naše brane biti jače na granici sa Bugarskom i Makedonijom, a pridošlice neminovno preusmerene ka Crnoj Gori, BiH i hrvatskom primoriju. Ukoliko to ne da… »

"U Republici Srpskoj sledi vatreno proleće"!

Pravda 23.03.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da očekuje od bošnjačkog člana Predsedništva Bakira Izetbegovića da napravi prvi korak kako bi se rešila politička kriza u BiH. Dodik nije svemoguć Kada je reč o Republici Srpskoj… »

Američki špijunski snimci: Evo kako je Moskva izgledala u Staljinovo vreme (video)

Pravda 23.03.2017
Čitava kultura i fizička slika je toliko drgačija od bilo čega što znamo, tako da ne možemo praviti bilo kakvo poređenje. Više necenzuriranih fotografija i video snimaka iz arhive majora Martina Menhofa, zvaničnika ambasade SAD u SSSR-u, koji je… »

Vučić sa Putinom pre izbora?

Pravda 23.03.2017
Susret premijera Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina planiran je za sledeću nedelju i ostalo je samo da se utanači tačan dan posete Moskvi. Kako prenose izvori, najizvesnije je da će do Vučićevog puta u Rusiju doći pre… »

Rusija dominira: Razorni odgovor Amerike na moćno Putinovo čedo ima jedan veliki problem!

Pravda 23.03.2017
Jedan od vodećih američkih generala otkrio je da je američki multimilionski PVO sistem "Pejtriot" u poslednje vreme počeo da se koristi i za obaranje dronova, koji su sve češće oružje teorista sa Bliskog istoka. Nedavno je "Pejtriot" oborio tzv… »

Jeziv masakr u Siriji: Džihadisti napali sela sa civilima

Pravda 23.03.2017
Teroristi Nusra fronta napali su nekoliko naseljenih mesta na severu Hame, usled čega je stradalo 25 civila, među kojima je bilo i žene i dece, saopštio je neimenovani izvor iz sirijskih bezbednosnih struktura. Kako je rekao, najviše ljudi je… »