Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 23.03.2017

Šešelj: Mogu da pobedim Vučića u drugom krugu

Pravda 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu je teško pobediti… »

Stamatović za vraćanje vojnog roka: Državu brani vojska, ali i zadovoljan građanin

Pravda 23.03.2017
Predsednički kandidat Milan Stamatović posetio je u okviru kampanje Novi Sad, gde je u razgovoru sa građanima izjavio da se zalaže za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka. - Državu brani vojska, ali i znanje, diplomatija i zdrav, zadovoljan i… »

Vučić: Ako pobedimo odluka o premijeru u aprilu ili maju

Pravda 23.03.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan. Vučić je, gostujući na… »

Amerikanci dovlače još vojske na Kosovo: Neophodno im zbog "obuzdavanja Rusije u regionu"!

Pravda 23.03.2017
Potrebno je jače prisustvo NATO-a na Kosovu zbog obuzdavanja Rusije na Balkanu, izjavio je komandant američke vojske u Evropi general Kertis Skaparoti tokom rasprave na Odboru za oružane snage američkog Senata. Na pitanje senatora Džodija Ernsta iz… »

Dačić oštro pripretio socijalistima: "Da vam nije palo napamet da glasate za Jeremića"

Pravda 23.03.2017
Lider SPS Ivica Dačić pripretio je predsednicima opštinskih odbora da slučajno nekome ne padne na pamet da glasa za kandidata Vuka Jeremića a da to prenesu i članstvu. Na sastanku vrha socijalista pre dva dana sa predsednicima odbora na lokalu… »

Vučić sa Putinom pre izbora?

Pravda 23.03.2017
Susret premijera Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina planiran je za sledeću nedelju i ostalo je samo da se utanači tačan dan posete Moskvi. Kako prenose izvori, najizvesnije je da će do Vučićevog puta u Rusiju doći pre… »