Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom glumicom

Press 23.03.2017
Otkako se rаzveo od Kejti Holms 2012, Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu, ali izgleda da je ponovo zaljubljen. foto: blic.rs Slavni glumac i najpoznatiji sajentolog (54) navodno je bacio oko na svoju koleginicu iz filma "Nemoguća misija… »

Šokirala priznanjem: Pre supruge nisam bila lezbijka, kad sam je upoznala mislila sam da je muško

Press 23.03.2017
Sintija Nikson, koju publika pamti kao crvenokosu advokaticu Mirandu u kultnoj seriji "Seks i grad", nedavno je otvorila dušu i ispričala kako nije bila u ljubavnim vezama sa ženama dok nije upoznala sadašnju suprugu Kristin Marioni. foto: kurir.rs… »

Obnovili Hristov grob, sada mu preti rušenje

Press 23.03.2017
Naučnici upozoravaju na postojanje veoma realnog rizika od rušenja na mestu za koje je se veruje da se na njemu nalazi Hristov grob. foto: b92.net Istraživači Nacionalnog tehničkog univerziteta u Atini kažu da bi Edikul, svetilište iz 19. veka… »

Pokušao je da probudi stranca u vozu. To je bila najgora odluka koju je mogao da donese

Press 23.03.2017
Verovatno vam se dogodilo da u autobusu, tramvaju ili vozu vidite nekog ko je zadremao tokom puta. Ako spadate u onu kategoriju ljudi koja bi, iz najbolje namere prišla, uspavanom putniku da ga probudi, ovaj video mogao bi da vas natera da promenite… »

Čarli Šin: Ja nisam jedini koji je HIV pozitivan u Holivudu

Press 23.03.2017
Glumac Čarli Šin, koji je svojim burnim životom putnio stupce tabloida, šokirao je otrkićem da nije jedini HIV pozitivni glumac u industriji zabave. foto: b92.net On je u jednom intervjuu koji prenosi PageSix rekao: - Znam još nekoliko HIV… »

Bračni par opet zajedno pred kamerama - Sloboda i Vojin kao Ana i Stefan Prvovenčani

Press 23.03.2017
Bračni par Mićalović-Ćetković ponovo će i pred kamerama igrati supružnike, ovoga puta u istorijskoj priči o Nemanjićima, a prve zajedničke scene snimili su na Kopaoniku. foto: blic.rs Prvi kadrovi igrane serije Radio-televizije Srbije o… »

On jede bube, rve se sa aligatorima, ali evo čega se plaši Ber Grils

Press 23.03.2017
Voditelj i stručnjak za preživljavanje Ber Grils poznat je po tome da se ne plaši napada životinja, njihovog otrova, niti da se penje po strmim liticama, ali postoji nešto što njega ispunjava strahom. foto: blic.rs U pitanju su, verovali ili ne -… »

Zastarelo srednjovekovno pravilo: Evo da li je za katoličke sveštenike celibat zaista obavezan

Press 23.03.2017
Pravilo o celibatu potiče iz srednjeg veka, a sudeći po klimi koja vlada u katoličkom svetu, možda će uskoro biti promenjeno. Papa Franja je u skorašnjem intervjuu za jedan nemački magazin izjavio da je otvoren za ideju da dozvoli oženjenim… »

Herkulova šaka nad jordanom: Ovo su najveći i najstrašniji prsti čitave antike

Press 23.03.2017
Tri divovska prsta, deo lakta i razbacani novčići svedoče da je reč o nekadašnjoj statui Herkula ogromnih razmera, u hramu koji je po svemu sudeći bio posvećen isključivo njemu. Nad panoramom savremenog Amana nadvija se Hram Herkula, podignut na… »

Najbizarniji projekat ikada: Kako su Rusi nuklearnim bombama pokušali da preokrenu tok reka!

Press 23.03.2017
Preko 120 instituta i agencija je učestvovalo je u izradi studije i više desetina konferencija je održano na ovu temu. "Promena toka severnih reka" je ime ambicioznog projekta u kome su vlasti tadašnjeg Sovjetskog saveza planirale da okrenu tok reka u… »