Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Na snimanju talent šoua "Super ljudi": Đura fasciniran ustao sa stolice, a dr Aleksić poželeo da takmičarima snimi mozak

Prva 23.03.2017
Vežbanje memorije, fotografskog pamćenja, čula... Sve su to igrice koje ćemo imati priliku da gledamo u talent šou "Super ljudi“, potpuno drugačijem od već viđenih takmičarskih programa. Prva epizoda počinje večeras u 21h na Prvoj televiziji… »

Uzdravlje: „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na posebnom sajtu!

Prva 23.03.2017
Prva televizija lansirala je poseban sajt za najpopularniju zabavnu emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Od sada na jednom mestu, na adresi vecesaivanom.prva.rs možete saznati sve što vas zanima o šou programu koji je i u osmoj godini emitovanja… »

Uskoro četvrti brak: Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom koleginicom

Prva 23.03.2017
Posle razvoda sa Kejti Holms, Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu. Sve do sada... Posle godina i godina samačkog života, slavni glumac i sajentolog Tom Kruz (54) se ponovo zaljubio i to ovaj put u 26 godina mlađu koleginicu Vanesu Kribi… »

Nekada je bila prelepa "zlobnica": Danas Gabrielu Spanić fanovi strašno prozivaju na račun sadašnjeg izgleda! Kako se vama…

Prva 23.03.2017
Jedna od najpoznatijih glumica u latinoameričkim sapunicama bila je Gabriela Spanić, a srpskoj publici je bila poznata zahvaljujući glavnoj ulozi u seriji "Zlobnica". Gabriela danas ima 43 godine i užasava se od starenja, pokušavajući na sve načine… »