Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.03.2017

MUNIRA SUBAŠIĆ: Ako 13 godina tužimo Holandiju – Srbiju i RS možemo 50

Sandžak haber 23.03.2017
Na pres konferenciji koju je organizovalo Udruženje Majki enklava Srebrenica i Žepa, Munira Subašić je kazala da žrtve genocida neće odustati od pravde, te da će tužiti Srbiju ponovo.”Želim da se zahvalim timu koji je radio zajedno sa Bakirom… »

iPhone 7 i iPhone 7 Plus stižu u crvenoj boji

Sandžak haber 23.03.2017
Apple je objavio novu, crvenu boju za svoju iPhone 7 liniju telefona. Tokom poslednjih 10 godina, Apple je nudio liniju RED proizvoda, uključujući crvene futrole za telefone, čiji su prihodi od prodaje išli u Globalni fond za borbu protiv AIDS-a. Od… »

BIH DOBILA OD SAD VOJNU POMOĆ!

Sandžak haber 23.03.2017
AMERIČKA vlada donirala je oružanim snagama BiH 24 višenamjenska borbena vozila tipa Humvee kako bi ojačala tehničke kapacitete te vojske koja je suočena s kroničnom nestašicom novca i opreme, a ta donacija predstavljena je u četvrtak u Sarajevu… »

Počela proizvodnja nove Opel Insignije

Sandžak haber 23.03.2017
Opel je počeo proizvodnju jednog od svojih poslednjih modela koji su razvijeni pod okriljem General Motorsa. Uz prigodnu svečanost koja je upriličena u fabrici u Riselshajmu (Nemačka), Opel je počeo proizvodnju druge generacije modela Insignia, od… »

Automobili bez vozača zabranjeni u Srbiji

Sandžak haber 23.03.2017
Automobili bez vozača u svetu već uveliko postoje. U Srbiju neće skoro stići, ne samo zbog cene, već i zbog toga što naš zakon to ne dozvoljava. I to nije jedini problem… Automobili bez vozača, koji prevoze putnike “od tačke A do tačke B”… »

FOTO // MUP TRAŽI OVOG ČOVEKA OSUMNJIČENOG DA JE PUCAO U PECONIJA!

Sandžak haber 23.03.2017
Beogradska policija traga za kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je identifikovan kao osoba koja je pucala u vlasnika TV Happy Predraga Rankovića Peconija, nezvanično saznaje “Blic”. Rutović je sedeo za zajedničkim stolom s… »

Mihajlović: Autoput Niš-Priština koštaće 800 miliona evra

Sandžak haber 23.03.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će autoput od Niša do Prištine, koji će zajedno graditi Srbija i EU, povezati 100.000 građana Topličkog okruga s Koridorom 10, Srbe s Kosova će… »

“Google maps” uvodi opciju praćenja kretanja

Sandžak haber 23.03.2017
Korisnici aplikacije “Gugl meps” (Google Maps) uskoro će moći da podele s prijateljima i porodicama podatke o svom kretanju, što će pokazati koliko privatnosti su ljudi spremni da žrtvuju u vreme nekontrolisanog deljenja informacija. Opcija za… »

VUČIĆ O MAJKAMA SREBRENICE KOJE SU NAJAVILE TUŽBU: Šta god bih odgovarao majkama koje su nekoga izgubile, bio bih u…

Sandžak haber 23.03.2017
Komentarišući najavu organizacije “Majke Srebrenice” da će ponovo tužiti Srbiju i Republiku Srpsku za genocid, Vučić je rekao da je bolje da ništa na to ne odgovara.”Šta god bih odgovarao majkama koje su nekoga izgubile, bio bih u nemogućoj… »

ČANAK: SANDŽAKU bih dao region

Sandžak haber 23.03.2017
Predsjednički kandidat na izborima u Srbiji Nenad Čanak osudio je optužbe iz SNS upućene Nataši Jeremić i dodao da na to mora da se reaguje sudski. Canak 500×282 Rekao bi da bi priznao nezavisnost Kosova u ime budućnosti čitavog regiona: “Ne… »