Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 23.03.2017

Pronađeno telo devojke (17) iz Prijedora koja je sa splava upala u reku Sanu?

Telegraf 23.03.2017
Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Kozarska Dubica potvrđeno je da prema opisu pronađeno telo odgovara traženoj osobi. U reci Uni u Donjoj Gradini, na području opštine Kozarska Dubica, sinoć je pronađeno telo ženske osobe, a pretpostavlja se da… »

LSV: Čanku ponovo prete smrću

Telegraf 23.03.2017
Očekujemo da će nadležni organi utvrditi identitet i sankcionisati vinovnike pretnji jednakom brzinom, kao što je to slučaj za neke druge političare i predsedničke kandidate. Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je danas da je predsednički… »

Zašto je omiljena kravica SFRJ misteriozno nestala i kako je isparila Kinder Lada? (video)

Telegraf 23.03.2017
Većina zna priču o tome kako je "Kinder Lada" nastala, ali retko ko zna zašto je nestala. Sa sigurnošću možemo reći kako nije bilo kuće u bivšoj Jugoslaviji koja negde na policama nije imala posudu nasmejane kravice. Oni stariji znaju šta se… »

Željko izgubio veru i odlučio da napusti crkvu: Imao je dobar posao i platu, ali se odrekao svega i postao ateista (foto)…

Telegraf 23.03.2017
Ateista je postao kada su nestali svi prihvatljivi razlozi podržavanja ideje o božanskoj stvarnosti. Sticajem pomalo neverovatnih životnih okolnosti, Željko Porobija, koji je diplomirao filozofiju na Beogradskom univerzitetu, magistrirao teologiju na… »

Plamen kulja na sve strane: Goreo najlepši hotel u Kotoru! (FOTO)

Telegraf 23.03.2017
Prolaznici su masovno, umesto da priteknu u pomoć, snimali telefonima plamen koji je kuljao. Potkrovlje motela “Stari grad” u Kotoru počelo je da gori večeras sudeći prema fotografijama na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov. Izbio požar u… »