Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 23.03.2017

Danas saslušanje Peconija koji je sinoć teško ranjen

Telegraf 23.03.2017
Stanje beogradskog biznismena je stabilno ali će on do daljnjeg ostati u Urgentnom centru. Predrag Ranković Peconi, koji je sinoć teško ranjen u hotelu “Prag”, danas će biti saslušan. Bili smo ispred hotela Prag gde je upucan Peconi i u… »

Otkriven razlog napada na Peconija, ali i ko je pucao - Željko R.!

Telegraf 23.03.2017
Peconi i Željko R. su sedeli na suprotnim stranama stola, a u jednom momentu Željko R. je počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela za stolom. Peconi ga je upozorio da to ne radi, a Željko R. mu je odgovorio da se ne meša. Na Predraga… »

Skandal: Sa carine nestalo preko 16 tona mesa!

Telegraf 23.03.2017
U magacinu je bilo smešteno 26 paleta sa ukupno 21 tonom svinjskog mesa iz Španije, koje je čekalo na carinjenje. Carinski službenici su 21. marta 2017. prilikom kontrole javnog carinskog skladišta u Subotici, otkrili da u magacinu- hladnjači… »

Stravičan prizor KOD surčina: Automobil udario u drvo i zapalio se, nađen ugljenisani leš (foto) (video)

Telegraf 23.03.2017
Nesreća se desila kada je vozilo marke "pežo 206", iz za sada neutvrđenih razloga, izletelo van kolovoza i udarilo u drvo. Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 22 časa i 20 minuta u Surčinu, na oko 100 metara od isključenja sa… »

1. april je Svetski dan šale, a za muža Jelene Marjanović to će biti najgori dan u ovoj godini

Telegraf 23.03.2017
Svakog dana se očekuje da policija uhapsi ubicu koji je počinio najmisteriozniji zločin u Srbiji. Godišnji pomen pevačici Jeleni Marjanović (33) koja je ubijena prošle godine porodica Marjanović, davaće u subotu 1. aprila, kaže za Telegraf.rs… »

Traje potraga za Željkom Rutovićem zbog sumnje da je upucao Peconija (foto)

Telegraf 23.03.2017
Rutović je u Peconija pucao iz pištolja. U beogradskog biznismena ispalio je pet hitaca, koji su ga pogodili u nogu i karlicu, navodi Tanjug. Beogradska policija i dalje traga za biznismenom Željkom Rutovićem (51) zbog sumnje da je sinoć upucao… »

Željko Rutović: Preživeo Vidimo se u čitulji, pa živeo miran, porodičan život! Nikad osuđivan (foto) (video)

Telegraf 23.03.2017
U braku sa bivšom misicom i nekadašnjom učesnicom Farme Mirjanom Božović dobio je ćerku Kristinu i sina Ognjena. Željko Rutović (55), beogradski biznismen, jedan je od retkih preživalih iz kultnog filma “Vidimo se u čitulji”. Rutović je… »

Lica očaja, posle pucnja u Peconija: Ko su devojke koje su kasno sinoć prikrivenih lica napustile hotel Prag (foto)

Telegraf 23.03.2017
Dve dame posle par sati napustile mesto nesreće, gde je ranjen biznismen Predrag Ranković. Beogradska javnost velikom pažnjom je pratila informacije koje su iz minuta u minut stizale iz Urgentnog centra gde je kasno sinoć upucan biznismen Predrag… »

Marjanovići: Ubica je psihopata, plašimo se za Janu!

Telegraf 23.03.2017
- - Čvrsto verujem u policiju i nadamo se, jer ovako ni Jana nije sigurna. Ne puštamo je samu, uvek idemo sa njom. To je neki psihopata, iskreno mislim da ti ljudi ne treba da žive, sigurno je i pre toga počinio neki zločin - kaže Vladimir… »

Peconijevog napadača snimile kamere!

Telegraf 23.03.2017
- Prve informacije govore da je na Peconija pucao njegov dugogodišnji saradnik - kaže izvor iz istrage. Policija zna ko je sinoć pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija a napadača su snimile i kamere hotela “Prag”, u kojem se i dogodio… »