Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 23.03.2017

Komandant američke vojske za veće prisustvo NATO na Kosovu

Telegraf 23.03.2017
Na pitanje senatora Džodija Ernsta iz Ajove da li se slaže da je potrebno snažnije prisustvo NATO-a na Kosovu za obuzdavanje Rusije na Balkanu, komandant američke vojske u Evropi je odgovorio da se slaže sa tim. Potrebno je jače prisustvo NATO-a na… »

(Ekskluzivna fotografija) krvnik Haradinaj nazdravlja vinom i uživa s bratom u francuskom restoranu

Telegraf 23.03.2017
Dok čeka odluku francuskog suda o srpskom zahtevu za izručenje, Ramuš Haradinaj slobodno vreme provodi u Strazburu, gde je fotografisan sa bratom Dautom, kako ispija vino i večera u restoranu. Ramuš Haradinaj, dok čeka odluku francuskog suda o… »

Vučić otkrio o čemu će razgovarati sa Putinom

Telegraf 23.03.2017
Moguć dolazak jedne ruske kompanije u Srbiju koja proizvodi veš mašine. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom tokom predstojeće posete razgovarati, pre svega, o ekonomskoj saradnji dve… »

EU traži od Prištine da hitno osnuju ZSO

Telegraf 23.03.2017
To je objavljeno posle prvog sastanka u Briselu posebne grupe za normalizaciju, u okviru Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Evropske unije i kosovske vlade. Zvaničnici Evropske unije pozvali su predstavnike kosovske vlade da prekinu dalje… »

Tači kupuje oružje od Nemaca: Albanci žele laku artiljeriju i savremeno pešadijsko naoružanje!

Telegraf 23.03.2017
U fokusu Albanaca su laka artiljerijska oruđa i savremeno pešadijsko naoružanje kojim bi, u prvoj fazi opremili svoje snage čije formiranje je ustalasalo Beograd ali i NATO i zapadne sile. Vlasti u Prištini više meseci pregovaraju sa nemačkim… »