Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 23.03.2017

Stamatović za vraćanje vojnog roka: Državu brani vojska, ali i zadovoljan građanin

Telegraf 23.03.2017
Kosovo je ishodište naše duhovnosti, Hilandar čuvar tih vrednosti, a pitoma ravnica srpske Vojvodine branilac tradicije našeg identiteta, naše kulture, jezika i običaja. Predsednički kandidat Milan Stamatović posetio je u okviru kampanje Novi Sad… »

Isto kao i 2012: Glasanje na Kosovu, a brojanje u Vranju i Raškoj

Telegraf 23.03.2017
Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević kazao je da je RIK-u tokom jučerašnjeg dana dostavljeno rešenje Kancelarije za Kosovo i Metohiju u kojem se navodi da nije moguće garantovati bezbedno sprovođenje izbornog procesa na Kosovu bez podrške OEBS-a… »

Policajac iz Doljevca uzeo "debeo" mito da Italijanu ne piše kaznu: Sada je uhapšen!

Telegraf 23.03.2017
M. S. (43) se sumnjiči da je od italijanskog državljanina primio 8.000 dinara. Policijski službenik policijske stanice u Doljevcu M. S. (43) uhapšen je zbog primanja mita – saopštio je Vladimir Stanojević portparol Višeg javnog tužilaštva u… »

Ostavio ručak na tihoj vatri, pa "trknuo" do pijace: Kada se vratio, zatekao je garež, dim i prašinu. Dom više nije imao!

Telegraf 23.03.2017
Karakteristično za ovu godinu bilo je da su se ljudi pojačano grejali uz loženje, pogotovo u kućama, pa je bilo znatno više požara na dimnjacima, što dovodi do velike opsanosti jer izlazi ugljen - monoksid. Za godinu dana pri intervencijama u… »