Izvor: Telegraf/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Leu Kiš svi znate, a njena rođena sestra Žaklina izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Telegraf 23.03.2017
Žaklina Kiš je rođena 1964. u Beču, i napisala je dve knjige, a radi i kao sudski tumač za engleski jezik. Voditeljka Lea Kiš je uvek u centru pažnje, a verovatno mnogi ne znaju kako izgleda njena tri godine starija sestra Žaklina. KAKVE GRUDI… »

Samo tebi sanjam da se vratim... Ovu pesmu je Nataša Bekvalac pre 12 godina posvetila Miodragu Kostiću Koletu! (VIDEO)

Telegraf 23.03.2017
Kako je Nataša više puta istakla, u velikom broju svojih pesama pronalazi sebe, a jedan njen hit posvetila je svojoj velikoj ljubavi - Koletu. Romansa o kojoj se pre najviše pisalo u tadašnjim medijima ni posle 16 godina nije pala u zaborav. LJUBU SAM… »

Najveća greška čoline karijere: Evo koju legendarnu pesmu je Zdravko odbio, i još se kaje! (VIDEO)

Telegraf 23.03.2017
Pre 34 godine Zdravko Čolić je uzeo dve Bajagine pesme, ali ne i treću koja ubrzo postala ogroman hit. Teško je nabrojati sve hitove Zdravka Čolića, i Čola često ističe da mu ni koncerti od tri sata nisu dovoljni da bi otpevao sve numere koje… »

Izgubio je deo ruku i nogu zbog smrtonosne bolesti koju lako može da dobije vaše dete ili vi (video)

Telegraf 23.03.2017
Nakon što je njegov sin preležao streptokoknu infekciju grla, Kevin Brin je počeo da oseća simptome slične gripu. Kevin Brin se nije osećao dobro i otišao je u hitnu pomoć zbog bola u stomaku, ali njegovi testovi nisu pokazali da je u pitanju nije… »

Simon Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović, evo koliko meseci neće smeti da uđe u Srbiju!

Telegraf 23.03.2017
Milica Dabović pristala je na nagodbu koju je SImon ponudio prošlog petka. Šiklić je potpisao da je izvršio porodično nasilje nad bivšom košarkašicom. Simon Šiklić osuđen je danas zbog porodičnog nasilja, zbog čega će već u toku dana biti… »

Evo u kojim godinama možete imati najveću platu, biti najsrećniji i dobiti Nobelovu nagradu

Telegraf 23.03.2017
Mladost je lepa, luda i jedra, ali većina ljudi ni ne sluti da ih tek u određenim godinama očekuje zenit u nekim aktivnostima i veštinama. Ako se uplašite i naježite kad god duvate svećice na torti jer shvatate da je starenje neminovnost, možda… »

Voditelj pitao Tanju Banjanin kada je poslednji put bila bezobrazna, ona ućutala, a njegova reakcija na to pravi je hit…

Telegraf 23.03.2017
Pogledajte ovu zanimljivu situaciju u emisiji "Ko vam dade termin" Pevačica Tanja Banjanin bila je gošća emisijie “ Ko vam dade termin“, u kojoj je odgovarala na različita pitanja voditelja Nenada Škundrića. Između ostalog, otkrila je i kada je… »

Ima kuću od milion evra, a pogledajte kakvu novu mašinu Šaban Šaulić kupuje! (video)

Telegraf 23.03.2017
Šabana Šaulića zatekli smo na Sajmu automobila u Beogradu kako isprobava luksuznog četvorotočkaša od 40.000 evra. Pevač Šaban Šaulić danas je posetio beogradski Sajam automobila, a, kako se čini, rešio je i da se počasti novim automobilom… »

Njegov talenat izuva iz cipela! Genijalni Velimir skroz "skinuo" političare, ali imitacijom Vučića pokidao je kao niko…

Telegraf 23.03.2017
Velimir Tošić je u šou programu "Ja imam talenat" imitirao Aleksandra Vučića, Slobodana Miloševića, Bogoljuba Karića, Zorana Đinđića i druge... Nakon što je prvim predstavljanjem u takmičenju “ Ja imam talenat” prošao više nego… »

Evo zašto je baš Ovan prvi znak u horoskopu

Telegraf 23.03.2017
Napokon znamo zašto ovaj znak mora da bude prvi u svemu, ali i kakav je u ljubavi, seksu i životu. Svaki put kada otvorite neki horoskop, primetićete da je po pravilu prvi zodijački znak kojim se počinje astrološka prognoza – Ovan. No, zašto je… »