Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 23.03.2017

Zvezda zaustavila Spanulisa: Vasilis prvi put posle 14 godina nije postigao koš

Večernje novosti 23.03.2017
Poslednji put kada je Bili završio meč bez postignutog poena u evropskim takmičenjima je bilo još 2003. godine kada je nosio dres Marusija. Uspela je Crvena zvezda sinoć da zaustavi Vasilisa Spanulisa. Za 16 minuta koliko je proveo na parketu… »

Rutović pucao u Peconija zbog beogradskih nekretnina

Večernje novosti 23.03.2017
Policija traga za nekoliko osumnjičenih koji su u sredu veče učestvovali u ranjavanju biznismena Predraga Rankovića. Najverovatnije "okidač" bila prodaja državnog paketa akcija hotela "Prag" u kojem se i dogodio napad. KONTROVERZNI biznismen Željko… »

London dan posle terorističkog NAPADA: Islamska država preuzela odgovornost; Preminuo još jedan ranjeni

Večernje novosti 23.03.2017
Britanija je u šoku posle terorističkog napada koji se dogodio u sredu u Londonu. Prema zvaničnim podacima u napadu su ubijene četiri osobe. Islamska država preuzela odgovornost. Britanija je u šoku posle terorističkog napada koji se dogodio u… »

Jeremić podnela krivičnu prijavu; Malović: Vučić ima pametnija posla nego da podnosi krivične prijave

Večernje novosti 23.03.2017
Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša, podnela je krivičnu prijavu protiv SNS i njenog predsednika Aleksandra Vučića. Iz te partije poručuju da su advokati Vučiću predložili do sada da podnese 82 krivične prijave protiv Vuka… »

Video: Jokiću ni Lebron ništa ne može

Večernje novosti 23.03.2017
Pokušao sam da utrčim, preuzeli su nas i shvatio sam da imamo „mismeč“, samo sam pokušao da postignem poen. Nisam razmišljao o tome da li je on ili neko drugi – rekao je srpski centar. Hvalio je jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron… »

Zarade stižu na vreme

Večernje novosti 23.03.2017
Ministar Rasim Ljajić sastao se u četvrtak sa direktorom "Merkatora S" POSLOVANjE "Merkatora S", koji radi u okviru "Agrokor koncerna", stabilno je - u potpunosti i na vreme se izmiruju obaveze prema državi i zaposlenima. Kada su u pitanju obaveze… »

Stefanović: Sindikat zloupotrebljava policiju u kampanji

Večernje novosti 23.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas kao neistinite tvrdnje Policijskog sindikata Srbije da je njihovim članovima zabranjeno prisustvo predizbornim skupovima. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je… »

Jeziv snimak: Žena pala sa mosta tokom terorističkog napada u Londonu

Večernje novosti 23.03.2017
Najmanje je četiri osobe stradale su u terorističkom napadu u sredu u Londonu, u blizini zgrade britanskog parlamenta. Najmanje je četiri osobe stradale su u terorističkom napadu u sredu u Londonu, u blizini zgrade britanskog parlamenta. Napadač je… »

Eksplozija granata zbog sabotaže

Večernje novosti 23.03.2017
Diverzija u jednom od najvećih skladišta municije u Ukrajini, evakuisano je više od 15.000 ljudi. U JEDNOM od najvećih ukrajinskih skladišta municije nedaleko od grada Balaklije u Harkovskoj oblasti u četvrtak u zoru, u 3.45 po lokalnom vremenu… »

Izbori 2017. Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem vladu

Večernje novosti 23.03.2017
Predsednički kandidat radikala Vojislav Šešlje obišao je danas u okviru kampanje Rasinski i Pomoravski okrug, gde je u razgovoru sa građanima rekao da bi "jedino on mogao da kontroliše Vučića" Predsednički kandidat radikala Vojislav Šešlje… »